ICONIQ van Brouwerij LOSTICONIQ van Brouwerij LOST

Geel bier met bescheiden witte schuimkraag, aroma's van lychee, grapefruit en druif. De smaak is voornamelijk harsig, zeker wel een duidelijke fruitigheid aanwezig, maar meer in aroma dan in smaak. Body is medium, afdronk met een fijne bitter. Mooie IPA.

Bitterheid: 8

Fruitigheid: 6

Zoet: 4

Zuur: 2

Intensiteit: 8

Wat eet je hier eigenlijk bij?

broodje hamburger

Brouwerij LOST uit Uitgeest

Uitgeest Nederland logo van Brouwerij LOST uit Uitgeest

Twee vrienden (Lorenzo Rossi en Stan Beltz) die bieren brouwen en een volledige ervaring willen creëren. De eerste bieren komen in maart 2021 op de markt. Deze brouwerij verpakt al hun bieren in blik om de kwaliteit van het bier zo goe... Bekijk de brouwerij


Andere bieren van Brouwerij LOST

Bier Stijl
JOOZY NEIPA
ICONIQ Amerikaanse IPA

Meer over de stijl: Amerikaanse IPA

Een hoppig, bitter redelijke sterke Amerikaanse Pale Ale waarin Amerikaanse en "new world" hoppen sterk in naar voren komen. De balans is richting hoppig, je proeft geen gistinvloeden, de afdronk is droog en de mout is daar slechts op de hoppen de juiste ondersteuning te geven.

ICONIQ valt in de smaakgroep Bitter & Growl

“Nu moet je niet denken dat ik een verbitterde Beer ben. Growl, ik word gewoon enorm blij van bieren met een uitgesproken hoppig- en bitterheid. Mijn vrienden noemen mij een echte hophead omdat ik het liefst alleen verse IPA’s proef. Heb ik trouwens al verteld wat IBU betekent?”

Lees meer over Bitter & Growl

De Beer introduceert vol trots zijn Adventskalender 2021

Bestel de Adventskalender hier

Lees alles over de Bier Adventskalender

Pak hem voor de vogel Beer is gevlogen!

De enige echte Bier Adventskalender 2021