Pale Ale Camden van Camden Town Brewery



Pale Ale Camden van Camden Town Brewery

Mooie donkerblonde Amerikaanse pale ale. Fijne schuimkraag en heerlijke harsige aroma's van de hoppen. Het mondgevoel is redelijk vol, zeker voor een bier van 4%. De afdronk is goed bitter met wat tonen van karamel. Fijne balans tussen zoet en bitter, mooi droog en goed hoppig!

Bitterheid: 6

Fruitigheid: 4

Zoet: 2

Zuur: 0

Intensiteit: 6

Wat eet je hier eigenlijk bij?

barbecue

Camden Town Brewery uit Enfield, Londen

Enfield, Londen Engeland logo van Camden Town Brewery uit Enfield, Londen

It started at the Horseshoe in Hampstead, North London, where Jasper Cuppaidge brewed beneath the pub. We moved up out of the cellar and down the road into Camden Town where we converted seven old Victorian railway arches and installed a... Bekijk de brouwerij


Meer over de stijl: APA

Een licht, verfrissend en hoppig bier, wel met voldoende moutigheid om het bier de juiste balans mee te geven. De fruitige Amerikaanse en "New World" hoppen geven het bier haar karakteristieke smaak en aroma's. Een Pale Ale is van gemiddeld alcoholpercentage, waardoor het wat toegankelijker is dan de Amerikaanse IPA.

Pale Ale Camden valt in de smaakgroep Bitter & Growl

“Nu moet je niet denken dat ik een verbitterde Beer ben. Growl, ik word gewoon enorm blij van bieren met een uitgesproken hoppig- en bitterheid. Mijn vrienden noemen mij een echte hophead omdat ik het liefst alleen verse IPA’s proef. Heb ik trouwens al verteld wat IBU betekent?”

Lees meer over Bitter & Growl

De Beer introduceert vol trots zijn Adventskalender 2021

Bestel de Bier Adventskalender

Lees alles over de Bier Adventskalender

Bier Adventskalender 2021

Pak hem voor de vogel Beer is gevlogen!

De enige echte Bier Adventskalender 2021