Triporteur From Heaven van BOMBreweryTriporteur From Heaven van BOMBrewery

Zeer licht blond bier met gematigd witte schuimkraag. Licht kauwgomballen-aroma, verder wat hopharsen. De smaak is licht bitter, kauwgomballen komen terug, hintje citrus. Prima blonde.

Dit bier is niet (meer) los verkrijgbaar. Probeer één van de andere bieren of boxen.

Bitterheid: 6

Fruitigheid: 2

Zoet: 4

Zuur: 0

Intensiteit: 6

Wat eet je hier eigenlijk bij?

Gamba's, witlof hamkaas, kip piripiri.

BOMBrewery uit 8800 Roeselare

8800 Roeselare België logo van BOMBrewery uit 8800 Roeselare

BOMBrewery of BOMBrouwerij staat voor Belgische Originele Moutbakkerij en brouwerij. Vroeger beschikte elke brouwerij over een eigen mouterij. Vanuit deze traditie bakken wij onze mouten als eerste echte moutbakkerij ter wereld zelf. Het... Bekijk de brouwerij


Meer over de stijl: Belgisch Blond

Een blond bier van gemiddelde sterkte, de complexiteit van de Belgische gist is duidelijk aanwezig, dan ruik en proef je aan het subtiele kruidig/fruitige aroma. Heeft een lichte moutige zoetigheid, body is goed doordrinkbaar en het bier trekt droog weg.

Triporteur From Heaven valt in de smaakgroep Blond & Krachtig

“Mijn naam zegt eigenlijk alles. Ik ben Blond, altijd al geweest weet je. Soms een beetje Blond, af en toe zwaar Blond, een enkele keer zelfs Donkerblond en Tripel niet te vergeten. En krachtig, tja wat zal ik zeggen. Probeer dit gespierde berenlijf maar eens te verhullen. Hoeveel burpees doe jij eigenlijk in een minuut?”

Lees meer over Blond & Krachtig

Hét relatiegeschenk van de Beer

De Beer ontzorgt je volledig. Het enig wat jij hoeft te doen is aangeven welk pakket je wilt geven en hoeveel. Jij strijkt met de eer terwijl de Beer het werk doet. Is niet erg. Daar doet hij het voor.