van Brouwerij d'n Drul

Hagemeester

Hagemeester van Brouwerij d'n Drul

Bitterheid:

3 van 5

Fruitigheid:

3 van 5

Zoet:

4 van 5

Zuur:

2 van 5

Intensiteit:

4 van 5

Untappd
RateBeer
Onze klanten
4.5

Over Hagemeester

De Hagemeester tripel is een amberkleurig bier van hoge gisting, volmoutig en licht zoet van smaak. “Lekker”, gromt de Beer. Naast het zoetje heeft deze Hagemeester ook een , lekker kruidje en staat ie bol van smaak, met op het eind dat heerlijke lichte bittertje. En als de smaak dan ook nog eens goed blijft hangen, dan maak je de Beer blij. Gebruikte koriander is niet heel aanwezig, de honing juist net iets meer.

Brouwerij: Brouwerij d'n Drul uit Groesbeek

Roland Boschman brouwt samen met vrouw Wilma in de dorpsbrouwerij en proeflokaal Van Groesbeek (Gld.) vol overgave hun Hagemeester speciaalbier. En dat is niet zomaar een speciaalbier, maar een bier waar het Nederlands landschap mooier van wordt. Bier brouwen en heggenvlechten zijn volgens de brouwer eeuwenoude culturele gebruiken die met elkaar verbonden zijn door het boerenland. Heggenvlechten is als ambacht sinds 2015 erkend als Nationaal immaterieel cultureel erfgoed en elk bier dat Hagemeester brouwt draagt bij aan het onderhoud van deze heggen.

Wat eet je hier eigenlijk bij?

Lekker bij de borrel (probeer ook eens onze bierworst) of een goed stuk vlees.

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander Tripel speciaalbier zoals Hagemeester. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door
4.5
4.0
5.0
5.0
4.0
4.5
4.5