van De Twee Leeuwen

Fèrs Blond

Fèrs Blond van De Twee Leeuwen

Bitterheid:

3 van 5

Fruitigheid:

3 van 5

Zoet:

2 van 5

Zuur:

1 van 5

Intensiteit:

2 van 5

Untappd
3.38
RateBeer
3.25
Onze klanten
3.58

Over Fèrs Blond

Lekker, blond bier met nagisting op de fles. Gebrouwen door Belgen en Nederlanders in een samenwerking die een heerlijk fris bier oplevert dat hoog in de hop zit met een behoorlijk ronde body. Gebrouwen met oa roggemout en 2 soorten hop.

Brouwerij: De Twee Leeuwen uit Laakdal

In 2014 hebben België en Nederland de handen ineen geslagen om een speciaalbier te brouwen. Het eerste plan was om de Pootzak (origineel bier van Brouwmeester Nico) nieuw leven in te blazen. Helaas bleken een aantal ingrediënten niet verkrijgbaar en is er besloten een heel nieuw bier te brouwen. Het doel was om een lekker fris blond bier te brouwen dat voor iedereen makkelijk toegankelijk is. Het eerste bier uit de Dame Jeanne van De Twee Leeuwen werd een heel lekker fris blond bier genaamd Fèrs Blond. De naam is te herleiden naar de woonplaats van Evert-Jan, Raamsdonksveer. *Fèrs is dialect en staat voor Raamsdonksveer

Wat eet je hier eigenlijk bij?

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander Blond speciaalbier zoals Fèrs Blond. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door
4.0
4.0
4.0
2.0
4.0
3.5
3.5 DennisbeerS
3.75 Dolfin73
3.75 Koetje