van La Trappe

Dubbel

Bitterheid:

van 5

Fruitigheid:

van 5

Zoet:

van 5

Zuur:

van 5

Intensiteit:

van 5

Untappd
3.7
RateBeer
93.0
Onze klanten
3.5

Over Dubbel

Dubbele bieren zijn donker en hebben een ivoorkleurige schuimkraag. En met de La Trappe Dubbel is dat niet anders. Na het zorgvuldig inschenken van deze dubbel ruik je warme tonen van vanille, karamel en geroosterde chocolade. De smaak is karamelzoet, moutig en een subtiele invloed van dadel, honing en gedroogd fruit. De afdronk is ook zoet en een bittertje dat nauwelijks een naam mag hebben. Drink hem op zo'n 10 graden celsius en bij voorkeur naast een vrolijk knappend haardvuur, terwijl de sneeuwvlokken langs je raam naar beneden dwarrelen.

Brouwerij: La Trappe uit Berkel-Enschot

La Trappe is een echte Trappist en omarmt actief de waarden die hierbij horen. Vanuit een innerlijke overtuiging gaat een monnik goed om met wat god ons gegeven heeft - mens en milieu - en niet omdat het een trend is. Met geduld, passie en traditioneel vakmanschap komen unieke bieren tot stand volgens de geheime recepturen van de trappisten.

Wat eet je hier eigenlijk bij?

Stoof in een pot!

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander Dubbel speciaalbier zoals Dubbel. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door
4.5
3.0
3.0