van Pinterman i.o.

Pelsjager

Pelsjager van Pinterman i.o.

Bitterheid:

3 van 5

Fruitigheid:

2 van 5

Zoet:

2 van 5

Zuur:

1 van 5

Intensiteit:

4 van 5

Untappd
6.5
RateBeer
0.0
Onze klanten
4.67

Over Pelsjager

De Pelsjagers van weleer keken niet op van een beetje leer en rokerigheid. Dat komt goed uit, want dat vind je terug in de geur en smaak van deze Smoked Porter. Wat je krijgt is een donkerbruin bier. Behoorlijk troebel en een grove schuimkraag. De peat komt meteen in de geur naar voren. Verder, zoals gezegd, veel leer en rokerigheid. Die krijg je ook in de smaak weer terug, maar daarin overheerst vooral het peated deel. Daar moet je natuurlijk wel van houden, maar De Beer was er wel gecharmeerd van. O, en de etiketten van Pinterman zijn gewoon tof!

Brouwerij: Pinterman i.o. uit Tilburg

Pinterman staat voor liefde voor bier en fijne smaken. Want wat is er nou mooier dan samen een moment nemen om te genieten van een mooi glas bier? Vandaar het motto van deze brouwer Tilburg; ‘Op het goede leven!’. Sinds 2014 werkt Pinterman aan het brouwen, testen, proeven en optimaliseren van uiteenlopende bierrecepten. Het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige bieren is het doel, waarbij het drinkmoment als uitgangspunt wordt genomen.

Wat eet je hier eigenlijk bij?

Oh! Dit is een goeie voor een fenomenabele pulled pork. Voor de onwetenden onder ons, dat is een manier van varkensvlees braden voor een langere tijd, op een lage temperatuur. En dat wordt lekker joh! Pork is vlees dat doorgaans vrij taai is maar door deze manier van bereiden wordt het supermals en kan je de boel heel makkelijk uit elkaar trekken. Vandaar "pulled" pork.

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander Porter speciaalbier zoals Pelsjager. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door
5.0
5.0
4.0
3.75 Pascalclassens
3.25 Morpheus2000
4.0 HansGrippeling
3.0 Roossavert
2.75 barrykonst
2.75 markiej87