Geusz Dubbel van Geusz!Geusz Dubbel van Geusz!

Hoppa BAM! Dubbel bier, voor dubbel genot! Deze Geusz bevat qua geur karamel en iets kruidigs (zoethout, anijs). Daarna begint de smaakevolutie met chocolade en karamel, vervolgens gaat de reis naar iets houtigs en komen we aan op de eindbestemming met drop/salmiak. Van zoet naar iets zurig, naar bitter en vervolgens de dropsmaak, die lekker lang blijft hangen. Na ingeschonken te zijn, laat het bier zijn fijne schuimkraag zien, die ook nog eens erg stabiel is. De kleur is donkerbruin. In de geur komt duidelijk de karamel naar voren. Ook heeft het tonen van donker fruit en laurier(drop). Verder een licht alcoholgeurtje De smaak is zoet met karameltonen. De afdronk heeft een klein bittertje. Lekkor!

Beer as a Service 3.0

De Beer heeft al veel bieren en brouwers in hun box gehad onder andere de Geusz Dubbel. Zie hieronder informatie en welke bieren

Wat is Beer in a Box?

Alleen voor de echte ontdekkers. De onbevreesde. De mensen die ‘s morgens niet weten waar ze ‘s avonds belanden. Laat je verrassen. Probeer de Beer!

Check de bieren van nu Lees meer over Beer in a Box

Bitterheid: 6

Fruitigheid: 8

Zoet: 14

Zuur: 2

Intensiteit: 10

Wat eet je hier eigenlijk bij?

Oude kaas, pittige droge worst en ambachtelijk brood

Geusz! uit Zoetermeer

Zoetermeer Nederland logo van Geusz! uit Zoetermeer

SanVoPed’or is ontstaan in het brein van een groep vrienden die eind jaren 70/begin 80 in het oude dorp van zoetermeer woonden en daar met grote regelmaat samenkwamen. het Sanne van havelteplein, de Vondelstraat en de Perkstraat waren de... Bekijk de brouwerij


Meer over de stijl: Dubbel

Een dieprood tot koperkleurig bier, gemiddelde sterkte, moutig en complex, tonen van karamel. Esters van de Belgische gist, smaken als gedroogd fruit, kruidigheid en bloemigheid zijn terug te proeven. Ondanks de moutigheid en de volle body, is de afdronk van dit bier relatief droog.

Geusz Dubbel valt in de smaakgroep Donker & Elegant

“Het is een eer mijn Beerlijkheid aan u voor te stellen. Dieprood en donkerbruin zijn kleuren die ik prefereer. Zo chique, vindt u ook niet? Het maakt mij subtiel doch elegant. Zoals de bieren die ik graag degusteer: Dubbel, Bock, Amber, Quadrupel en Barley Wine. Laat het u smaken.”