Leeuwarden

De Brouwvakkers

Logo van De Brouwvakkers gevestigd in Leeuwarden uit Nederland

https://www.debrouwvakkers.nl/

Over De Brouwvakkers

De brouwerij is zoals zoveel brouwerijen voortgekomen uit de liefhebberij voor speciaalbier. In 2017 begonnen wij met het brouwen van ons eerste biertje. Je kent het wel, een leuk doe-het zelf-pakketje met alles er op en er aan om aan de slag te gaan in je eigen keukentje. Zo gingen we aan de slag en na een tijdje, voila… ons eerste zelf gebrouwen bier! Hierdoor was ons enthousiasme gewekt en gingen we voor een tweede ronde, maar dan toch met een recept met een eigen twist. Zo ontwikkelde we onze bieren tot een mooi bier met een eigenzinnig karakter. Langzamerhand ontstond het idee om het bier op de markt te brengen. Vragen vanuit de directe omgeving of het bier ook te koop was bevestigden het idee, dat het toch wel erg leuk zou zijn om het bier commercieel te gaan brouwen. Zo hebben wij halverwege 2018 de knoop doorgehakt en zijn wij in hetzelfde jaar gestart met het opzetten van een eigen brouwerij. De Brouwvakkers werd hiermee een feit! Ons doel is om mensen te laten genieten van de bieren die wij brouwen. Wij zijn altijd bezig met het ontdekken en creëren van geweldige nieuwe smaken of het herontdekken van oude stijlen met als toevoeging, onze eigen twist. Ons bier moet een bier zijn met een eigen karakter, lekker eigenwijs en vaak vol en zacht van textuur. Hierdoor is elk bier een nieuwe ontdekking dus laat het je smaken en geniet er vooral van! Tsjoch!!! – Chris en Oetse

Het bier van De Brouwvakkers in a Box

Wij krijgen van alle brouwers de nieuwste en beste bieren die passen in dat seizoen. Deze bieren hebben we tot nu toe van De Brouwvakkers in een box gestopt.

Dokter O

De Brouwvakkers

Russian Imperial Stout 12%

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef het beste speciaalbier van brouwerijen zoals De Brouwvakkers. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Stukje Craft Beer Discovery!

Alle bieren van De Brouwvakkers

Mits de Beer ze kent.

Bier Stijl Alcohol IBU (bitterheid)
Lieke BrouwvakkerLager - Amber674
HopjeIPA - American00
GosseSour - Gose416
FardauWheat Beer - American Pale Wheat50
English IPAIPA - English648
Dokter O. Barrel Aged (Kentucky Bourbon)Stout - Russian Imperial120
Dokter O. Barrel Aged (Kentucky Bourbon)Stout - Russian Imperial120
Dokter O.Stout - Russian Imperial120
De WeizkraanHefeweizen50
De Man Met De HamerStout - Russian Imperial1345