Over Brouwerij Victorie

Brouwerij Victorie is een micro-bierbrouwerij opgericht door Jorge Fröberg, Tom te Buck en Maurits Meester in 2020. Brouwerij Victorie brouwt vooral klassieke bieren met een moderne twist. Door gebruik te maken van verrassende hopsoorten en combinaties met kruiden. Zo ontstaat er verrassend bier dat de randen van traditionele bierstijlen opzoekt. Alle oprichters van Brouwerij Victorie hebben een achtergrond in de creatieve sector, als campagnemaker, art director en als websitemaker. Vanuit deze achtergrond ontstond de wens om bij het creatieve proces eens zelf de opdrachtgever te spelen. Een project waar de regie over de creatieve output volledig in eigen handen is. Dat is wat in het brouwen van bier wordt geuit, als een creatieve uitlaatklep. Vanwege onze achtergronden, realiseren wij ook heel goed dat er verschillende specialisaties zijn binnen het creatieve proces. Daar proberen wij uiting aan te geven door samenwerkingen aan te gaan met artiesten voor onze designs en labels. Het enige kader dat we een artiest geven is een jaartal met de vraag om een sfeer daaromheen neer te zetten. We geven een jaartal omdat iedereen zijn eigen invulling daaraan kan geven.

Het bier van Brouwerij Victorie in a Box

Wij krijgen van alle brouwers de nieuwste en beste bieren die passen in dat seizoen. Deze bieren hebben we tot nu toe van Brouwerij Victorie in een box gestopt.

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef het beste speciaalbier van brouwerijen zoals Brouwerij Victorie. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Stukje Craft Beer Discovery!

Alle bieren van Brouwerij Victorie

Mits de Beer ze kent.

Bier Stijl Alcohol IBU (bitterheid)