Apeldoorn

Brouwerij Het Achterom

Logo van Brouwerij Het Achterom gevestigd in Apeldoorn uit Nederland

http://www.veluwseschavuyt.nl/hetachterom/

Over Brouwerij Het Achterom

Bier heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in het leven van de mens. Heel vroeger als drank ter vervanging van verontreinigd water en van wijn. Later als genotsmiddel in de sociale omgeving. Na de Germanen en Romeinen waren het de kloosters die bier brouwden en daarmee in hun onderhoud voorzagen. Nog later werden het de ambachtelijke brouwers die veelal ook de kroeg of herberg exploiteerden. Begin 2013 is de Apeldoornse Bierbrouwerij De Vlijt BV opgericht. De brouwerij is gelegen op het voormalige Zwitsal-terrein en is gevestigd in het oude Ketelhuis. In het gebouw is een brouwhuis van 1000 liter geïnstalleerd met de daarbij horende gisttanken. Tevens is er een afvullijn geïnstalleerd om zowel flessen als fusten af te vullen. In de ruimte naast de brouwerij is het proeflokaal gevestigd. Ingericht met een 100 jaar oude Argentijnse bar, veel hout en acht bieren op tap, vormt dit een warm en gezellig geheel waar Veluwse Schavuyt beleving geproefd kan worden.

Het bier van Brouwerij Het Achterom in a Box

Wij krijgen van alle brouwers de nieuwste en beste bieren die passen in dat seizoen. Deze bieren hebben we tot nu toe van Brouwerij Het Achterom in een box gestopt.

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef het beste speciaalbier van brouwerijen zoals Brouwerij Het Achterom. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Stukje Craft Beer Discovery!

Alle bieren van Brouwerij Het Achterom

Mits de Beer ze kent.

Bier Stijl Alcohol IBU (bitterheid)