Alverna

Brouwerij Antonius

Logo van Brouwerij Antonius gevestigd in Alverna uit Nederland

http://www.brouwerij-antonius.nl

Over Brouwerij Antonius

Vanaf 2006 ben ik begonnen om bierpresentaties te houden. Hierdoor raakte alles in een stroomversnelling. Als lid van o.a. BAV en Pint kreeg ik steeds meer informatie. Des te meer je leert, des te meer je er achter komt hoe weinig je weet. Dat was de aanzet om te zorgen dat ik gediplomeerd bierkenner werd. Mijn opleiding heb ik in Amsterdam gevolgd. Na als hobbybrouwer een aantal jaren bezig te zijn geweest en er steeds meer vraag naar mijn bieren kwam heb ik uiteindelijk besloten om brouwerij Antonius op te richten. Als lid van de Roerstok in Tilburg heb ik veel kennis en ervaring op kunnen doen. Omdat ik begreep dat bier-spijscombinaties steeds belangrijker werden, heb ik de 2-jarige opleiding tot zytholoog in Belgiƫ gevolgd. Ik deel mijn passie en ervaring graag met u via een mooi gebrouwen bier, een proeverij of een presentatie. Met biergondische groet, Ton Schamp

Het bier van Brouwerij Antonius in a Box

Wij krijgen van alle brouwers de nieuwste en beste bieren die passen in dat seizoen. Deze bieren hebben we tot nu toe van Brouwerij Antonius in een box gestopt.

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef het beste speciaalbier van brouwerijen zoals Brouwerij Antonius. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Stukje Craft Beer Discovery!

Alle bieren van Brouwerij Antonius

Mits de Beer ze kent.

Bier Stijl Alcohol IBU (bitterheid)
TripleBelgian Tripel738
Strong Viking BeerSpiced / Herbed Beer724
SmitbiertjeWheat Beer - Witbier00
PiemonteseBelgian Blonde70
Limousin DubbelBelgian Dubbel70
Eikenhorster BoerenblondBelgian Blonde70
DubbelBelgian Dubbel60
Blond AleBlonde Ale719
Antonius BlondBelgian Blonde70