Putten

Hert Bier

Logo van Hert Bier gevestigd in Putten uit Nederland

http://www.hertbier.nl

Over Hert Bier

<p>Toegewijd aan het leven Hert Bier is ontstaan vanuit vriendschap, toegewijd ondernemerschap en een specialisme in het brouwen van bier. Als vrienden bij elkaar komen en het leven delen, onder het genot van een biertje, ontstaat er verbinding. Dat gebeurde<br>ook toen eigenaren Johan, Marcel en Carlo (de brouwer) bij elkaar kwamen om een gezamenlijke vriend te helpen aan een inkomen, omdat zijn baan op de tocht stond. Die baan is niet verloren gegaan, maar het idee om een brouwerij te beginnen werd geboren.<br>Carlo brouwde inmiddels al jaren zijn eigen bier en de vrienden besloten dit op grotere schaal te gaan doen voor de verkoop. Met de hulp van zakenvrienden en investeerders zag Hert Bier in 2015 het levenslicht. Verbinding Het Leven vier je met vrienden<br>en lekker bier daarbij zorgt voor verbinding. Zo is ons thema Leven ontstaan. Hert Bier is een Puttens bier en is op veel manieren verbonden met de regio. In onze brouwerij werken we met de kanjers van de zorgboerderij Grensverleggende Talenten uit Putten.<br>De honing die we gebruiken komt van een plaatselijke imker. Van onze grote groep vrienden en certificaat/obligiatie-houders van Hert Bier zijn velen lokale ondernemers die zich met ons verbonden voelen. Zorgboerderij SGVT Leven en werken doe je samen.<br>Daar horen ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij. Al vanaf het begin voelen wij ons verbonden met de deelnemers van zorgboerderij Grensverleggende Talenten uit Putten. Deze jongeren en volwassenen met een stoornis in het autistisch spectrum<br>werken met ons aan onze afvullijn. En in hun eigen timmerwerkplaats maken ze de fraaie houten cadeauverpakkingen voor onze relatiegeschenken. Een samenwerking naar volle tevredenheid! We hebben een goede match. Lees meer over deze stichting op www.sgvt.nl.<br>Op het Leven! Sinds 2017 wordt Hert Bier gebrouwen vanuit onze eigen brouwerij in Putten. Er worden steeds meer smaken toegevoegd aan ons assortiment. Aan de basislijn van Nieuw, Dorps, Zwaar, Dubbel en Wild Leven is dit jaar Hopvol Leven toegevoegd.<br>Daarnaast hebben de specials Lang zal die Leven, Speciaal en Stout Leven. Onze Radler Samen Leven is op fles en op de tap verkrijgbaar. Mooi Leven is onze pils van de tap voor de horeca. Alle bieren vind je op hertbier.nl/hert-bieren. Door de goede smaak<br>en het groeiende netwerk van afnemers, kunnen steeds meer mensen de tijd nemen om echt even te genieten van ons Leven. Juist voor die momenten brouwen wij ons bier. Proost, op het Leven!<br></p>

Het bier van Hert Bier in a Box

Wij krijgen van alle brouwers de nieuwste en beste bieren die passen in dat seizoen. Deze bieren hebben we tot nu toe van Hert Bier in een box gestopt.

Stout Leven

Hert Bier

Stout 9,5%

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef het beste speciaalbier van brouwerijen zoals Hert Bier. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Stukje Craft Beer Discovery!

Alle bieren van Hert Bier

Mits de Beer ze kent.

Bier Stijl Alcohol IBU (bitterheid)
Wild LevenBock - Single / Traditional6300