Putten

Hert Bier

Logo van Hert Bier gevestigd in Putten uit Nederland

http://www.hertbier.nl

Over Hert Bier

In maart 2015 was de officiële aftrap van Hert Bier. Toen waren de plannen al duidelijk: een eigen brouwerij evenals een goede verkrijgbaarheid van Hert Bier op de Veluwe. Beide doelen zijn volgens de bierbrouwerij bereikt. Hoog tijd dus om nieuwe doelen te stellen. ,,Door het realiseren van een eigen brouwerij kunnen we groeien naar het produceren van 100.000 liter”, aldus Hert Bier-ondernemer Johan Graveland. ,,Het aantal verkooppunten groeit hard. Inmiddels zijn er regionaal zo’n 300 verkooppunten en daar zijn we ‘hertstikke’ trots op.”Hert bier is ontstaan doordat voormalig Hert Bier-ondernemer Marcel van Hierden zijn baan dreigde te verliezen. Inmiddels is zijn baan te druk om nog te combineren met de werkzaamheden voor de brouwerij. Hij blijft als speciale vriend bij Hert Bier betrokken. Er is een opvolger gevonden in de persoon van Tonny Dekker. Hij vertelt: ,,De plannen van Hert Bier spraken mij vanaf het begin aan. Ook ik wilde een brouwerij voor de regio. Door onze krachten, kennis en netwerk te bundelen kunnen we nu de brouwerij realiseren.”Tevens is er een nieuw Hert Bier met de gelijknamige naam Nieuw Leven. Hert Bierbrouwer Carlo Ruiter vertelt: ,,Nieuw Leven is een wit Bier, een troebel zuur en fruitig weizenbier met de troebelheid van tarwemout en het kruidige karakter van de gist. Maar er zijn nog veel meer recepturen, die we straks in onze eigen brouwerij kunnen proeven en brouwen.” Hert Bier kent inmiddels meerdere bieren met ludieke namen: Zwaar Leven, Wild Leven, Lang zal ze Leven, Dubbel Leven.

Het bier van Hert Bier in a Box

Wij krijgen van alle brouwers de nieuwste en beste bieren die passen in dat seizoen. Deze bieren hebben we tot nu toe van Hert Bier in een box gestopt.

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef het beste speciaalbier van brouwerijen zoals Hert Bier. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Stukje Craft Beer Discovery!

Alle bieren van Hert Bier

Mits de Beer ze kent.

Bier Stijl Alcohol IBU (bitterheid)
Wild LevenBock - Single / Traditional6300