van Stadsbrouwerij 013

Witte Koning

Witte Koning van Stadsbrouwerij 013

Bitterheid:

2 van 5

Fruitigheid:

3 van 5

Zoet:

3 van 5

Zuur:

1 van 5

Intensiteit:

3 van 5

Untappd
RateBeer
Onze klanten
5.0

Over Witte Koning

Mooi troebel donkergeel bier met bescheiden witte schuimkraag die inzakt tot een glasplakkend laagje. Het bier heeft een sterke geur van banaan en tropisch fruit. Ik ruik ook iets van kaas, heel gek. In de smaak komt de banaan zeker terug, samen met dat gele fruit, beetje mango. Verder iets zepigs/koriander. Het mondgevoel is vrij vol en de afdronk is neutraal. Mooi witbier. Sterk geurend.

Brouwerij: Stadsbrouwerij 013 uit Tilburg

Herkenbaar vanaf de eerste slok. Bieren met het gevoel van toen maar de smaak van nu. Ieder receptuur wordt speciaal ontwikkeld door ons eigen brouwteam en met veel passie en zorg doorgetest tot in de perfectie. In deze turbulente speciaalbiertijden willen we een beetje terug gaan naar de basis. Ons doel is om jou het bijzondere in het normale te laten ontdekken. En dat doen we door bieren te brouwen die wij zelf lekker vinden met respect voor de traditionele bierstijlen. Want wij zijn bierkenners die gaan voor een mooie balans in smaak met altijd dorst voor nieuwe ontdekkingen. Geniet van de met heerlijkheid verweven Tilburgse speciaalbieren!

Wat eet je hier eigenlijk bij?

Lichte visgerechten, zachte kazen.

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander Witbier speciaalbier zoals Witte Koning. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door
5.0
5.0