van Familiebrouwerij Van Sas

Blondie

Blondie van Familiebrouwerij Van Sas

Bitterheid:

1 van 5

Fruitigheid:

4 van 5

Zoet:

3 van 5

Zuur:

van 5

Intensiteit:

4 van 5

Untappd
RateBeer
Onze klanten

Over Blondie

Dit is dus eigenlijk gewoon een gemberbier. Dat zie je niet per see aan de blonde kleur en de mooie stabiele witte schuimkraag, maar dat ruik je wel direct en dat proef je ook. Verder ruik en proef je niet zo veel, wat wel zonde is, maar hij is wel lekker (zoet en fris).

Brouwerij: Familiebrouwerij Van Sas uit Baarle-Nassau

Bierbrouwerij waarin vader een zoon twee hobby's combineren: muziek en smaakvolle speciaalbieren. We proberen onze eigen draai te geven aan traditionele bieren door te experimenteren met verschillende toevoegingen. Wij zijn Johan & Willem van Sas, vader en zoon, vandaar dat we onszelf Familiebrouwerij noemen. Een aantal jaar geleden begonnen met brouwen in de keuken, in een oude wekpan. Al snel gingen we onze eigen recepturen ontwikkelen en brouwen, waarbij de kring rondom zo enthousiast werd van de uitkomsten dat we begin dit jaar begonnen zijn met het vermarkten van onze bieren. Bier van Familiebrouwerij van Sas is stijlvol en authentiek, maar er wordt volop geëxperimenteerd met allerlei toevoegingen om unieke, smaakvolle bieren te brouwen. Daarbij vinden we het zeer belangrijk dat de toevoeging niet overheerst, maar wel te ruiken/te proeven is als je een slok neemt. Blondie is de eerste, maar zeker niet de laatste die men van ons gaat proeven!

Wat eet je hier eigenlijk bij?

zo'n beetje elk aziatisch wokgerecht kan hier wel bij denk ik zomaar, met sugarsnaps en biefstuk

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander Blond speciaalbier zoals Blondie. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door
3.5 Lars-Paddy