Baarle-Nassau

Familiebrouwerij Van Sas

Logo van Familiebrouwerij Van Sas gevestigd in Baarle-Nassau uit

https://www.facebook.com/BrouwerijvanSas/

Over Familiebrouwerij Van Sas

Bierbrouwerij waarin vader een zoon twee hobby's combineren: muziek en smaakvolle speciaalbieren. We proberen onze eigen draai te geven aan traditionele bieren door te experimenteren met verschillende toevoegingen. Wij zijn Johan & Willem van Sas, vader en zoon, vandaar dat we onszelf Familiebrouwerij noemen. Een aantal jaar geleden begonnen met brouwen in de keuken, in een oude wekpan. Al snel gingen we onze eigen recepturen ontwikkelen en brouwen, waarbij de kring rondom zo enthousiast werd van de uitkomsten dat we begin dit jaar begonnen zijn met het vermarkten van onze bieren. Bier van Familiebrouwerij van Sas is stijlvol en authentiek, maar er wordt volop geƫxperimenteerd met allerlei toevoegingen om unieke, smaakvolle bieren te brouwen. Daarbij vinden we het zeer belangrijk dat de toevoeging niet overheerst, maar wel te ruiken/te proeven is als je een slok neemt. Blondie is de eerste, maar zeker niet de laatste die men van ons gaat proeven!

Het bier van Familiebrouwerij Van Sas in a Box

Wij krijgen van alle brouwers de nieuwste en beste bieren die passen in dat seizoen. Deze bieren hebben we tot nu toe van Familiebrouwerij Van Sas in een box gestopt.

Blondie

Familiebrouwerij Van Sas

Blond 7,1%

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef het beste speciaalbier van brouwerijen zoals Familiebrouwerij Van Sas. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Stukje Craft Beer Discovery!

Alle bieren van Familiebrouwerij Van Sas

Mits de Beer ze kent.

Bier Stijl Alcohol IBU (bitterheid)