Fruitbier! Ja, dit bier wordt gemaakt van puur gezuiverd perziksap. Heeft een heerlijke fris fruitige smaak met een ondertoon van lambiek. Slechts 2,5% alcohol. Lees meer
Over de Lindemans Pecheresse | |
---|---|
Brouwer | Lindemans |
Bierstijl | Fruitlambiek |
Alcohol | 2,5% |
Naarmate de tijd verstreek en het succes toenam, hebben we onze landbouwactiviteiten verminderd om de brouwerij verder uit te bouwen. De functie creëert het orgaan, zei Darwin. Vandaag vergroten we onze brouwerij nog verder om de liefde ... Bekijk de brouwerij
Een bier van spontane gisting, geproduceerd in de Zenne-vallei rondom Brussel. Het wordt gebrouwen met een groot deel tarwe, en door de spontane gisting is het bier licht-zurig van smaak. Hop-bitterheid is moeilijk tot niet waarneembaar. Het bier is lichtgekleurd en heeft allerlei "funky" aroma's en smaken. Als aan een (mengeling van) lambiek fruit wordt toegevoegd, categoriseren we het als fruitlambiek. Hierbij kun je denken aan abrikoos, rabarber, zwarte bessen, bosvruchten, etc. De smaak krijgt de kleur en de smaken van de vrucht.
“Ken je de uitdrukking ‘Once you go sour it will be the only thing you want to devour’? Klopt, die verzin ik ook ter plekke. Maar het is de waar- heid als een Beer. Als je mij aandurft, zul je nooit anders willen. Lambieken, Wilde bieren en moderne Sours; ik overtuig jou wel. Geloof me. Echt. Waar.”