van OostEke

Quadrum

Quadrum van OostEke

Bitterheid:

van 5

Fruitigheid:

3 van 5

Zoet:

van 5

Zuur:

van 5

Intensiteit:

van 5

Untappd
3.33
RateBeer
3.22
Onze klanten
5.0

Over Quadrum

OostEke is een Belgische brouwfirma uit Gavere. Ze zijn de eerste brouwerij die uit eigen beweging bij de Beer terecht is gekomen. Bij de proefsessie waren de proevers allen zeer verrast over deze heerlijke Quadrupel. Met ongeveer 10% alcohol is de Quadrupel het zwaarste bier onder de trappisten. De smaak is vaak complex, en veelal vrij bitter. Bij dit bier is gebruik gemaakt van een gezonde hoeveelheid hop, verschillende kruiden en zelfs honing. Het resultaat is een zeer smakelijk donker bier dat niet te zoet is en vol zit met smaken en aroma's.

Brouwerij: OostEke uit Eke

Het verhaal van de OostEke Brouwers begint enkele jaren geleden in Eke, waar een liefhebber van de zwaardere Belgische bieren (Alain Senechal) besloot om zelf eens een poging te ondernemen om bier te brouwen. Omdat alleen toch maar alleen is, werd algauw de hulp ingeroepen van een bevriende bierfanaat uit Oostakker (Gert Cammerman). Vandaar ook de naam OostEke Brouwers. Ondertussen is het een uit de hand gelopen hobby. Met drie bieren in de markt (de "Quadrum",de "Triple O7" en "Het 5e Seizoen"), een eigen single malt whisky die onderweg is (maar nog een lange weg te gaan heeft), een "bourbon barrel aged" versie van onze saison en nog twee andere bieren in de pipeline hebben de heren van OostEke brouwers hun handen meer dan vol.

Wat eet je hier eigenlijk bij?

Iets lekkers :)

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander Quadrupel speciaalbier zoals Quadrum. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door
5.0
5.0
3.75 ArneVL
4.0 Salvi
1.0 Lee76
3.0 Bierdame
4.0 Beving
3.5 Pvdurme
3.5 Wouterkiel
4.75 Pascal1891
3.5 boeskool
3.0 mbokman