Saison Bio Glutenvrij van BrunehautSaison Bio Glutenvrij van Brunehaut

Blond bier waar je net niet doorheen kunt kijken met een flinke schuimkraag die goed stand houdt. De geur is kruidig met wat brood, ook een klein hopbittertje. De smaak is moutig/brood, een klein beetje kruidig en dat fijne moutje weer in de afdronk. Erg mooi glutenvrij bier.

Beer as a Service 3.0

De Beer heeft al veel bieren en brouwers in hun box gehad onder andere de Saison Bio Glutenvrij. Zie hieronder informatie en welke bieren

Wat is Beer in a Box?

Alleen voor de echte ontdekkers. De onbevreesde. De mensen die ‘s morgens niet weten waar ze ‘s avonds belanden. Laat je verrassen. Probeer de Beer!

Check de bieren van nu Lees meer over Beer in a Box

Bitterheid: 6

Fruitigheid: 10

Zoet: 8

Zuur: 4

Intensiteit: 10

Wat eet je hier eigenlijk bij?

kippensoep

Brunehaut uit Brunehaut

Brunehaut België logo van Brunehaut uit Brunehaut

4 punten van Brunehaut Brunehaut is een 100% biologische brouwerij die ambachtelijke bieren van hoge gisting produceert, hergist op de fles. Ze verdedigen maatschappelijke waarden, respect voor onze medewerkers, onze klanten, onze levera... Bekijk de brouwerij


Bieren die al een keer in de Box hebben gezeten

Bier Stijl
Abbay De Saint Martin Blonde Belgisch Blond
Brunehaut Blanche Organic & Glut... Glutenvrij

Meer over de stijl: Glutenvrij

Een verzamelnaam voor allerhande bieren die geen gluten bevatten. Glutenvrij bier kan verkregen worden door te brouwen met glutenvrije granen, of door de gluten er naderhand uit te halen/neer te laten slaan.

Saison Bio Glutenvrij valt in de smaakgroep