van Brunehaut

Saison Bio Glutenvrij

Saison Bio Glutenvrij van Brunehaut

Bitterheid:

2 van 5

Fruitigheid:

3 van 5

Zoet:

3 van 5

Zuur:

van 5

Intensiteit:

2 van 5

Untappd
RateBeer
Onze klanten

Over Saison Bio Glutenvrij

Blond bier waar je net niet doorheen kunt kijken met een flinke schuimkraag die goed stand houdt. De geur is kruidig met wat brood, ook een klein hopbittertje. De smaak is moutig/brood, een klein beetje kruidig en dat fijne moutje weer in de afdronk. Erg mooi glutenvrij bier.

Brouwerij: Brunehaut uit Brunehaut

4 punten van Brunehaut Brunehaut is een 100% biologische brouwerij die ambachtelijke bieren van hoge gisting produceert, hergist op de fles. Ze verdedigen maatschappelijke waarden, respect voor onze medewerkers, onze klanten, onze leveranciers en de planeet. We zijn toegewijd aan het produceren van al onze bieren met lokale biologische gerst, wat zorgt voor een behoorlijk inkomen voor de lokale boeren die ons hun granen leveren. 70% van onze elektriciteit wordt geproduceerd door de 350 zonnepanelen die in de brouwerijk zijn geïnstalleerd. Het verkleinen van onze ecologische voetafdruk is een must.

Wat eet je hier eigenlijk bij?

kippensoep

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander Saison speciaalbier zoals Saison Bio Glutenvrij. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door