Brunehaut Blanche Organic & Gluten Free van BrunehautBrunehaut Blanche Organic & Gluten Free van Brunehaut

Licht troebel blond bier met volle witte schuimkraag. Dit bier heeft een fikse dosis koolzuur waardoor het bier fris aanvoelt. De geur is mooi, lekker fris, citrus en geel fruit, beetje mango. De smaak heeft ook dat fruitige, met wat koriander en hintje rozemarijn. De body is vrij romig en de afdronk heeft een mooi bittertje. Mooi gebalanceerd witbier!

Beer as a Service 3.0

De Beer heeft al veel bieren en brouwers in hun box gehad onder andere de Brunehaut Blanche Organic & Gluten Free. Zie hieronder informatie en welke bieren

Wat is Beer in a Box?

Alleen voor de echte ontdekkers. De onbevreesde. De mensen die ‘s morgens niet weten waar ze ‘s avonds belanden. Laat je verrassen. Probeer de Beer!

Check de bieren van nu Lees meer over Beer in a Box

Bitterheid: 6

Fruitigheid: 8

Zoet: 12

Zuur: 2

Intensiteit: 8

Wat eet je hier eigenlijk bij?

een frisse fruitsalade met witte kazen; https://www.leukerecepten.nl/recepten/fruitsalade/

Brunehaut uit Brunehaut

Brunehaut België logo van Brunehaut uit Brunehaut

4 punten van Brunehaut Brunehaut is een 100% biologische brouwerij die ambachtelijke bieren van hoge gisting produceert, hergist op de fles. Ze verdedigen maatschappelijke waarden, respect voor onze medewerkers, onze klanten, onze levera... Bekijk de brouwerij


Bieren die al een keer in de Box hebben gezeten

Bier Stijl
Saison Bio Glutenvrij Glutenvrij
Abbay De Saint Martin Blonde Belgisch Blond

Meer over de stijl: Glutenvrij

Een verzamelnaam voor allerhande bieren die geen gluten bevatten. Glutenvrij bier kan verkregen worden door te brouwen met glutenvrije granen, of door de gluten er naderhand uit te halen/neer te laten slaan.

Brunehaut Blanche Organic & Gluten Free valt in de smaakgroep