Abbay De Saint Martin Blonde van BrunehautAbbay De Saint Martin Blonde van Brunehaut

De Beer ziet kraakhelder blond bier met volle romige witte schuimkraag. De geur is moutig, doet een beetje aan versgebakken brood denken! De smaak heeft ook die moutigheid, gepaard met een beetje metaal en wat kruidigheid van de gist. De body is medium, waardoor je rustig van dit bier kunt genieten.

Beer as a Service 3.0

De Beer heeft al veel bieren en brouwers in hun box gehad onder andere de Abbay De Saint Martin Blonde. Zie hieronder informatie en welke bieren

Wat is Beer in a Box?

Alleen voor de echte ontdekkers. De onbevreesde. De mensen die ‘s morgens niet weten waar ze ‘s avonds belanden. Laat je verrassen. Probeer de Beer!

Check de bieren van nu Lees meer over Beer in a Box

Bitterheid: 8

Fruitigheid: 8

Zoet: 10

Zuur: 2

Intensiteit: 8

Wat eet je hier eigenlijk bij?

een mooie kaasplank met lichte kazen of visgerechten

Brunehaut uit Brunehaut

Brunehaut België logo van Brunehaut uit Brunehaut

4 punten van Brunehaut Brunehaut is een 100% biologische brouwerij die ambachtelijke bieren van hoge gisting produceert, hergist op de fles. Ze verdedigen maatschappelijke waarden, respect voor onze medewerkers, onze klanten, onze levera... Bekijk de brouwerij


Bieren die al een keer in de Box hebben gezeten

Bier Stijl
Saison Bio Glutenvrij Glutenvrij
Brunehaut Blanche Organic & Glut... Glutenvrij

Meer over de stijl: Belgisch Blond

Een blond bier van gemiddelde sterkte, de complexiteit van de Belgische gist is duidelijk aanwezig, dan ruik en proef je aan het subtiele kruidig/fruitige aroma. Heeft een lichte moutige zoetigheid, body is goed doordrinkbaar en het bier trekt droog weg.

Abbay De Saint Martin Blonde valt in de smaakgroep Blond & Krachtig

“Mijn naam zegt eigenlijk alles. Ik ben Blond, altijd al geweest weet je. Soms een beetje Blond, af en toe zwaar Blond, een enkele keer zelfs Donkerblond en Tripel niet te vergeten. En krachtig, tja wat zal ik zeggen. Probeer dit gespierde berenlijf maar eens te verhullen. Hoeveel burpees doe jij eigenlijk in een minuut?”