van Brouwerij 't Meuleneind

Halderbergs Quadrupel

Halderbergs Quadrupel van Brouwerij 't Meuleneind

Bitterheid:

2 van 5

Fruitigheid:

2 van 5

Zoet:

3 van 5

Zuur:

van 5

Intensiteit:

4 van 5

Untappd
RateBeer
Onze klanten

Over Halderbergs Quadrupel

Donkerrood tot paars gekleurd bier met beige schuimkraag. De geur heeft karamel, zoethout, honing en een beetje roggebrood. De smaak is zoet, daarna komt dat moutige erdoor. Ik proef ook wat zoethout en karamel. Afdronk is zoet, maar door het broodachtige niet storend. Mooi bier.

Brouwerij: Brouwerij 't Meuleneind uit Hoeven

De oorsprong van onze brouwerij ligt in het Zeeuwse Westkapelle. De brouwer groeide op als boerenzoon en verbaasde zich over de uitgestrektheid van de graanvelden, die elk jaar in augustus opgegeten worden door enorme dorsmachines. Hoe het geoogste graan zijn weg vervolgde en middels diverse processen z’n weg vond in de voedselketen heeft ons altijd geïnspireerd. De liefde voor bier en het ontrafelen van het mysterie rond het brouwproces bracht de verbinding tussen het groeien en bloeien op de Zeeuwse velden en het Brabantse genieten. Het brouwen Een paar jaar geleden begon het brouwen amateuristisch. Het eerste brouwsel was een extract in blik met wat water erbij, waarbij de smaak wel wat te wensen overliet. Nu een aantal jaar later is wat begonnen is als hobby uitgegroeid tot een heuse brouwerij. Op 25 maart 2017 is de eerste charge van 750 liter Halderbergs Blond gebrouwen. Inmiddels hebben heel wat bieren. Onder andere: Halderbergs Weizen, Halderbergs Dubbel, Halderbergs Tripel, Halderbergs Bombast, Halderbergs IPA, Halderbergs WIPA en Halderbergs Quadruppel.

Wat eet je hier eigenlijk bij?

blauwaderkaas

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander Quadrupel speciaalbier zoals Halderbergs Quadrupel. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door
4.0 Halarm
0.0 Keeskoek
3.25 werner86
5.0 robbiedeking
4.25 RobViep