Bennie Bang van Alderbastend BierenBennie Bang van Alderbastend Bieren

Mooi harsig aroma, smaak ook hoog in de hopharsen waardoor het mondgevoel romig en de afdronk zeer bitter wordt. Fijne heldere IPA die wel iets meer fruitigheid had mogen hebben, maar de goede balans tussen het romige, moutige mondgevoel en de harsige bitters maken dit een fijn bier.

Beer as a Service 3.0

De Beer heeft al veel bieren en brouwers in hun box gehad onder andere de Bennie Bang. Zie hieronder informatie en welke bieren

Wat is Beer in a Box?

Alleen voor de echte ontdekkers. De onbevreesde. De mensen die ‘s morgens niet weten waar ze ‘s avonds belanden. Laat je verrassen. Probeer de Beer!

Check de bieren van nu Lees meer over Beer in a Box

Bitterheid: 0

Fruitigheid: 0

Zoet: 0

Zuur: 0

Intensiteit: 0

Wat eet je hier eigenlijk bij?

pizza salami&knoflook

Alderbastend Bieren uit Colmschate

Colmschate Nederland logo van Alderbastend Bieren uit Colmschate

Wij komen oorspronkelijk uit de Achterhoek en daar zijn we best een beetje trots op. Alderbastend is Achterhoeks voor ‘enorm’ of ‘ontzettend’. Als je dus alderbastend veel zin in een biertje hebt, dan heb je enorm veel zin in een biertje... Bekijk de brouwerij


Meer over de stijl: Internationale IPA

Een internationale variant op de IPA, die qua smaken en aroma's tussen de Britse en de Amerikaanse IPA in zit.

Bennie Bang valt in de smaakgroep Bitter & Growl

“Nu moet je niet denken dat ik een verbitterde Beer ben. Growl, ik word gewoon enorm blij van bieren met een uitgesproken hoppig- en bitterheid. Mijn vrienden noemen mij een echte hophead omdat ik het liefst alleen verse IPA’s proef. Heb ik trouwens al verteld wat IBU betekent?”