van Brouwerij Zeeburg

Dubbelbock

Bitterheid:

3 van 5

Fruitigheid:

1 van 5

Zoet:

3 van 5

Zuur:

1 van 5

Intensiteit:

5 van 5

Untappd
RateBeer
Onze klanten
5.0

Over Dubbelbock

Je drinkt de Beste Dubbelbock van 2012! Hoehoe! Maar dat is al best lang geleden hoort de Beer je denken! Dat klopt. Maar nieuw is niet altijd beter, zeker niet in het geval van de Zeeburg Dubbelbock. Geniet van dit heerlijke roodbruine bier met een romigheid waar je enthousiast van wordt! Met een alcolholpercentage van 8,2% en de uitgesproken zuivere karamelmoutige smaak, heb je een prijswinnende Bock in je klauwen! Geniet ervan! Eettip: kip met bacon rolletjes, want bacon!

Brouwerij: Brouwerij Zeeburg uit Amsterdam

Eigenaar Robert van Lil woont in Zeeburg. Nou, zie daar de herkomst van de naam van de brouwerij. Na eerst thuis gebrouwen te hebben is hij in 2009 officieel gestart met de brouwerij. De brouwer heeft drie verschillende bieren in het assortiment. Er wordt druk gedroomd over een eigen brouwerij en proeflokaal in Amsterdam. Voor nu wordt de Dubbel Bock die je vasthoudt (als ook de Tripel) volgens eigen recept gebrouwen door de vrienden van de Proefbrouwerij in Lochristi (Belgie)

Wat eet je hier eigenlijk bij?

Eettip? Kip met bacon rolletjes, want bacon!

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander Dubbel Bock speciaalbier zoals Dubbelbock. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door
5.0