Craft Nation Hop on the Bandwagon van United Dutch BreweriesCraft Nation Hop on the Bandwagon van United Dutch Breweries

Oranjegekleurd bier met witte schuimkraag die mooi stabiel is. In de geur wat brood en biscuit, verder iets harsigs van de hop. De smaak is moutig, klein beetje hopbitters en een subtiele fruitigheid. De afdronk is licht zoetig met een bittere toets.

Dit bier is niet (meer) los verkrijgbaar. Probeer één van de andere bieren of boxen.

Mijn review bij dit bier

Wat anderen zeggen

Bitterheid: 4

Fruitigheid: 4

Zoet: 4

Zuur: 0

Intensiteit: 4

Wat eet je hier eigenlijk bij?

pasta bolognese

United Dutch Breweries uit Breda

Breda Nederland logo van United Dutch Breweries uit Breda

BEER IS OUR BUSINESS We are proud to serve Europe’s most respected brands, covering the full beer spectrum: from lager and specialties like stout & weissbier to non-alcoholic malt beverages and superb craft beers. All share a strong foc... Bekijk de brouwerij


Bieren die al een keer in de Box hebben gezeten

Bier Stijl
Trio Extra Stout Engelse Stout

Meer over de stijl: DIPA

Een zwaarde variant van de IPA (droog, blond, bitter en hoppig) waarin alles "dubbel" is. Het bier is bitterder, hoppiger, sterker en fruitiger dan de normale IPA. Vergelijkbaar met een Amerikaanse Barleywine, maar dan zonder de moutigheid en het zoetige van die barley. Doordrinkbaarheid moet nog goed zijn.

Craft Nation Hop on the Bandwagon valt in de smaakgroep Bitter & Growl

“Nu moet je niet denken dat ik een verbitterde Beer ben. Growl, ik word gewoon enorm blij van bieren met een uitgesproken hoppig- en bitterheid. Mijn vrienden noemen mij een echte hophead omdat ik het liefst alleen verse IPA’s proef. Heb ik trouwens al verteld wat IBU betekent?”

Lees meer over Bitter & Growl