van Scelling

Scelling Koan

Scelling Koan van Scelling

Bitterheid:

2 van 5

Fruitigheid:

4 van 5

Zoet:

2 van 5

Zuur:

1 van 5

Intensiteit:

2 van 5

Untappd
3.43
RateBeer
3.05
Onze klanten
4.33

Over Scelling Koan

De Beer wordt altijd licht nostalgisch als hij terugdenkt aan Terschelling. Het prachtige waddeneiland, waar de winters mild en de zomers koel zijn. Waar de zon twee keer zoveel schijnt als op het vasteland. De heerlijke relaxte sfeer, de zee altijd binnen een half uur loopafstand, dat doet iets met de mensen, de gewassen en het bier. En dat blijkt. De Scelling Koan is vol van smaak, inclusief abrikoos, perzik en de droge bitterheid geeft hem een groot dorstlessend vermogen. Verder proef je sinaasappelschil, gecombineerd met een sprankeltje alcohol.

Brouwerij: Scelling uit Baaiduinen

Gestart in 2006 op vakantieboerderij de Stromvogel als aardigheidje voor het eigen café, is Scelling inmiddels uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf. De bieren worden gemaakt van echte producten van Terschelling, zoals gerst, tarwe en wilde gagel. Het bier wordt gebrouwen bij Lupus. De gewassen worden grotendeels ambachtelijk gedorst met de hulp van de plaatselijke dorsvereniging Helpt Elkander. Op dit moment zijn er verschillende Scelling bieren: van de klassieke pils, tot lichte zomerse bieren naar een lekker donker herfstbier.

Wat eet je hier eigenlijk bij?

Terschellinger Kaas

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander Blond speciaalbier zoals Scelling Koan. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door
5.0
4.0
4.0
3.25 atmoznl
4.0 Pascal1891