van Flinke Jongens

Hoe bedoel je blond

Hoe bedoel je blond van Flinke Jongens

Bitterheid:

3 van 5

Fruitigheid:

2 van 5

Zoet:

2 van 5

Zuur:

2 van 5

Intensiteit:

4 van 5

Untappd
3.77
RateBeer
2.61
Onze klanten
4.0

Over Hoe bedoel je blond

Hoe Bedoel Je Blond is een verfrissende kruidig, diepgouden, maar bovenal lekker blond bier dat ongefilterd is, met hergisting op de fles. De tonen van koriander en gember resulteert in een licht hoppige afdronk. Het vleugje eucalyptus maakt het voor de fijnproever helemaal af! Lekker bier. Goed doel (lees over de brouwer). Dus de steun van de Beer waard!

Brouwerij: Flinke Jongens uit Delft

Flinke Jongens is geen brouwerij en we gaan ook niet doen alsof. We brouwen wél speciale bieren. En omdat we er niets aan hoeven te verdienen, steunen we met de opbrengst lokale goede doelen in Nederland. Dát maakt onze bieren nog specialer. Flinke Jongens is een non-profitorganisatie, opgericht door vier bierliefhebbers die de maatschappij graag een steuntje in de rug geven. Met onze gezamenlijke expertise brouwen en vermarkten we onze speciale bieren. Huiskamerbrouwerij, een idealistische nanobrouwerij, is het bedrijf achter Flinke Jongens. Hier experimenteren we op kleine schaal met recepten en ingrediënten. Zodra we een nieuwe smaak te pakken hebben, zoeken we een gelijkgestemde microbrouwerij die ons de gelegenheid biedt om ons bier op grotere schaal te brouwen.

Wat eet je hier eigenlijk bij?

Harde geitenkaas met Fenegriek

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander Blond speciaalbier zoals Hoe bedoel je blond. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door
4.0
4.25 Jeroenspies
3.5 Koga63
2.5 jvanderhorn
4.0 barrykonst
4.25 Dannvdlinden
3.0 Wiebel-W
3.5 markiej87