Delft

Flinke Jongens

Logo van Flinke Jongens gevestigd in Delft uit

https://www.flinkejongens.nl
Untappd

Over Flinke Jongens

Flinke Jongens is geen brouwerij en we gaan ook niet doen alsof. We brouwen wél speciale bieren. En omdat we er niets aan hoeven te verdienen, steunen we met de opbrengst lokale goede doelen in Nederland. Dát maakt onze bieren nog specialer. Flinke Jongens is een non-profitorganisatie, opgericht door vier bierliefhebbers die de maatschappij graag een steuntje in de rug geven. Met onze gezamenlijke expertise brouwen en vermarkten we onze speciale bieren. Huiskamerbrouwerij, een idealistische nanobrouwerij, is het bedrijf achter Flinke Jongens. Hier experimenteren we op kleine schaal met recepten en ingrediënten. Zodra we een nieuwe smaak te pakken hebben, zoeken we een gelijkgestemde microbrouwerij die ons de gelegenheid biedt om ons bier op grotere schaal te brouwen.

Het bier van Flinke Jongens in a Box

Wij krijgen van alle brouwers de nieuwste en beste bieren die passen in dat seizoen. Deze bieren hebben we tot nu toe van Flinke Jongens in een box gestopt.

Hoe bedoel je blond

Flinke Jongens

Blond 5%

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef het beste speciaalbier van brouwerijen zoals Flinke Jongens. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Stukje Craft Beer Discovery!

Alle bieren van Flinke Jongens

Mits de Beer ze kent.

Bier Stijl Alcohol IBU (bitterheid)
na-het-DONKER-thuisDark Ale835
hoe-bedoel-je-BLONDBlonde Ale529