van Bruut Bier

Eigenweiss

Eigenweiss van Bruut Bier

Bitterheid:

van 5

Fruitigheid:

van 5

Zoet:

van 5

Zuur:

van 5

Intensiteit:

van 5

Untappd
RateBeer
3.05
Onze klanten
3.33

Over Eigenweiss

Bruut is een nanobrouwerij uit Amsterdam. Vooralsnog brouwen ze hun eigen recepten als huurbrouwers bij brouwerijen in Dronten en in België. Maar daar moet snel verandering in komen, want ze zijn druk met het starten van een eigen brouwerij op het Vuurtoreneiland in Durgerdam. De prachtige Weizen in deze Box valt op door zijn mooie hop aroma. Hij proeft licht moutig en is bovendien goed doordrinkbaar. Door het gebruik van limoen, sereh en koriander heeft het bier een mooie en gebalanceerde smaak.

Brouwerij: Bruut Bier uit Amsterdam

Pas du Poespas! Bruut onderscheidt zich met frisse ongefilterde bieren die niet worden gepasteuriseerd. De recepten zijn gestoeld op de Belgische traditie en worden tegelijkertijd verreikt met nieuwe smaken en trends van nu. Bruut experimenteert regelmatig met nieruwe recepturen en leert gaandeweg van de fouten die ze maken. Hierdoor hebben de bieren van Bruut altijd heel wat klassieke eigenschappen en zijn ze vernieuwend tegelijk.

Wat eet je hier eigenlijk bij?

Je combineert deze Weizen perfect met gegrild vlees maar ook met pastagerechten. Proost!

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander Weizen speciaalbier zoals Eigenweiss. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door
4.5
2.5
3.0