Witte Anker Quadruppel

Brouwerij Witte Anker

Bitterheid:

1 van 5

Fruitigheid:

3 van 5

Zoet:

4 van 5

Zuur:

1 van 5

Intensiteit:

4 van 5

Untappd
3.66
RateBeer
3.14
Onze klanten
5.0

Witte Anker Quadruppel
Robijnrood bier met beige schuimkraag die snel inzakt tot glasplakkend laagje. Ziet er mooi uit. Helder ook. Ik zie veel vergelijkingen met de tripel van Witte Anker, maar dan donker. Die vergelijkingen zijn overigens ook te ruiken. In de geur naast het typische fenolische Quad-karakter tonen van honing, karamel, rozijntjes en ander gedroogd rood fruit. Het bier ruikt ook vrij zoet. Hij smaakt ook vrij zoet. Verder tonen van rood fruit, net als in de geur. Ook wat bruin brood en honing komen in de smaak door. Zware jongen om rustig van te genieten. Wel echt best wel zoet.

Wat eet je hier eigenlijk bij?

Stoofpotjes, mooie hompen vlees, steak bavette bijvoorbeeld, met een mooie jus. Aardappelpuree ook, met draadjesvlees. Hachee.

Gebrouwen door Brouwerij Witte Anker uit

Brouwerij Witte Anker is ontstaan door 2-vrienden met een passie voor bier. Het enthousiasme van bier is gekomen door jarenlange werkzaamheden met speciaal bieren. De twee mannen hebben altijd gewenst om een stabiel, goed en eerlijk biermerk te lanceren. Om dit te kunnen verwezenlijken hebben de heren een 2-jarige opleiding gevolgd in Gent, België. Na afronding van deze opleiding brouwen de heren standvastige bieren, die gebrouwen worden naar zelf ontwikkelde recepturen.

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door
5.0
3.75 rallemek
3.75 armandhaan
3.75 Harrie_Peter
3.75 Harrie_Peter
3.75 Menno-dev
3.5 boeskool
3.75 Celmarrr
4.0 Thijsbekke
4.25 DionL
3.5 Benvanleur
3.5 markiej87
3.5 Debuis
4.0 Lars-Paddy
4.0 HugoTheBoss