Geinponem

van De Eeuwige Jeugd

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander Euro Pale Lager speciaalbier zoals Geinponem. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Bitterheid:

2 van 5

Fruitigheid:

3 van 5

Zoet:

2 van 5

Zuur:

van 5

Intensiteit:

2 van 5

Untappd
RateBeer
Onze klanten
4.0

De mening van de Beer

Kraakhelder lichtblond bier met witte schuimkraag die mooi inzakt. In de geur typische pilsgeuren: zwavel, moutig en licht hoppig. In de smaak komt het lager-karakter weer terug, mooi fris. Fijn pils!

Wat eet je hier eigenlijk bij?

nasi goreng

Gebrouwen door De Eeuwige Jeugd uit Amsterdam

De lust van het jong zijn én jong blijven? Dat is Brouwerij de Eeuwige Jeugd. Geboren uit passie voor horeca, bier en ultiem genieten van het leven. Door het drinken van onze bieren willen we onze drinkers de eeuwige jeugd laten beleven door ze te motiveren met oude scheldnamen van vroeger, en ons zeshoekige logo met de Eeuwige Jeugd. Door het ervaren van unieke smaakcombinaties, en het drinken technisch hoogwaardig en verfijnd gebrouwen bieren wensen wij het iedereen toe te mogen proosten met hun geliefden, familie en vrienden, en stil te staan bij de mooie herinneringen die het leven rijk is. Wij geloven er in dat de speciaalbiermarkt in Nederland nog exorbitant zal groeien en zullen vanuit dat oogpunt meeveren met de markt en continu blijven inspelen op de wensen van onze drinkers. Onze ambitie rijkt naar het opzetten van onze eigen brouwerij waar we allen onze droom kunnen laten uitkomen.

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door
4.0
3.75 markiej87
3.5 petervanbeelen