Quenast

Brasserie Lefebvre

Logo van Brasserie Lefebvre gevestigd in Quenast uit België

https://www.brasserielefebvre.be/nl/

Over Brasserie Lefebvre

De brouwerij werd opgericht op een strategische plek om de cafés aan de uitgangen van de porfiergroeven van het dorp te bevoorraden. Daar gingen de meer dan 3.000 arbeiders hun dorst lessen na de zware werkuren. Algauw breidde het verkoopnetwerk zich uit naar de naburige dorpen. Het waren andere tijden: er bestonden nog geen limonades, cola's, energiedranken of flessenwater en door de sterkedrank was alcoholverslaving schering en inslag. Bier daarentegen was gezond, zat vol vitaminen B1 en B12 en was zelden sterker dan 3% vol. Brouwerij Lefebvre is al zes generaties lang een familiebedrijf met een eeuwig jonge geest. Zij stelt een veertigtal personen tewerk en exporteert ongeveer 75% van haar productie naar meer dan 50 landen.

Het bier van Brasserie Lefebvre in a Box

Wij krijgen van alle brouwers de nieuwste en beste bieren die passen in dat seizoen. Deze bieren hebben we tot nu toe van Brasserie Lefebvre in een box gestopt.

Moeder overste

Brasserie Lefebvre

Tripel 8%

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef het beste speciaalbier van brouwerijen zoals Brasserie Lefebvre. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Stukje Craft Beer Discovery!

Alle bieren van Brasserie Lefebvre

Mits de Beer ze kent.

Bier Stijl Alcohol IBU (bitterheid)