Roeselare

B.O.M. Brewery

Logo van B.O.M. Brewery gevestigd in Roeselare uit België

https://bombrewery.com/

Over B.O.M. Brewery

Voortbouwend op de traditie van de eerste moutbakkerij ter wereld, bakken we al onze eigen mouten en ontwikkelen we nieuwe moutsoorten die voor elk bier afzonderlijk passen. Ze zijn uniek en worden gebakken volgens onze eigen creatieve methoden. We creëren ook onze eigen bierrecepten - met zelfgemaakte mout als basis voor een geheime samenstelling van ingrediënten, een zogeheten "BOM-pakket" - die we brouwen volgens de principes van een "gypsy" brouwerij. Dit betekent dat ze de ketels van een brouwerij inhuren om hun eigen bier te brouwen. Zij zijn er van overtuigd dat niet de ketels de smaak van het bier bepalen, maar integendeel de moutbakker en de brouwmeester. Bert brouwt zelf in de ketels die hij huurt als gypsy brouwer, en volgt zelf het hele brouwproces op, van A tot Z.

Het bier van B.O.M. Brewery in a Box

Wij krijgen van alle brouwers de nieuwste en beste bieren die passen in dat seizoen. Deze bieren hebben we tot nu toe van B.O.M. Brewery in een box gestopt.

Triporteur Full Moon

B.O.M. Brewery

Quadrupel 10.2%

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef het beste speciaalbier van brouwerijen zoals B.O.M. Brewery. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Stukje Craft Beer Discovery!

Alle bieren van B.O.M. Brewery

Mits de Beer ze kent.

Bier Stijl Alcohol IBU (bitterheid)