Hirsch van Hammer - Italian Craft BeerHirsch van Hammer - Italian Craft Beer

Mooie geuren van koriander komen uit dit glas met zeer lichtgekleurd en kraakhelder bier. De schuimkraag is naar verwachting vrij snel weg. De smaak is goed droog met een fijne ziltige toets en de koriander die duidelijk aanwezig is. Het zuurtje is mild en prettig. De afdronk is ook lekker droog wat uitnodigt tot een volgende slok. Mooie gebalanceerd gose.

Beer as a Service 3.0

De Beer heeft al veel bieren en brouwers in hun box gehad onder andere de Hirsch. Zie hieronder informatie en welke bieren

Wat is Beer in a Box?

Alleen voor de echte ontdekkers. De onbevreesde. De mensen die ‘s morgens niet weten waar ze ‘s avonds belanden. Laat je verrassen. Probeer de Beer!

Check de bieren van nu Lees meer over Beer in a Box

Bitterheid: 4

Fruitigheid: 10

Zoet: 2

Zuur: 12

Intensiteit: 14

Wat eet je hier eigenlijk bij?

een goeie enorme schnitzel! gewoon lekker klassiek Duits eten

Hammer - Italian Craft Beer uit Villa d'Adda

Villa d'Adda Italie logo van Hammer - Italian Craft Beer uit Villa d'Adda

<p>Hammer embodies the avant-garde frontier of an evolution: a new emerging mindset, as a response to the homologation of taste and expression of the desire for concreteness. Unique beer styles, characterization of the product with a gre... Bekijk de brouwerij


Meer over de stijl: Gose

Traditionele Duitse bierstijl welke in de basis wat wegheeft van de Berliner Weisse; lichtgekleurd, laag in alcohol, hoog in koolzuur en een verfrissend zuurtje. Verder wordt aan de Gose koriander toegevoegd en heeft het een ziltige toets door toevoeging van zout of door het brouwwater wat gebruikt wordt.

Hirsch valt in de smaakgroep Wild & Zuur

“Ken je de uitdrukking ‘Once you go sour it will be the only thing you want to devour’? Klopt, die verzin ik ook ter plekke. Maar het is de waar- heid als een Beer. Als je mij aandurft, zul je nooit anders willen. Lambieken, Wilde bieren en moderne Sours; ik overtuig jou wel. Geloof me. Echt. Waar.”