Slaapmutske FLOSS van SlaapmutskeSlaapmutske FLOSS van Slaapmutske

Amber helder bier met beige schuimkraag. Het aroma is prachtig, een combinatie van rood fruit en een tikje azijn. De smaak is lichtzoet met een fijn zuurtje, het rode fruit komt terug, wederom een klein tikje azijnzuur. Fijne frisse doordrinker, en toch complex.

Beer as a Service 3.0

De Beer heeft al veel bieren en brouwers in hun box gehad onder andere de Slaapmutske FLOSS. Zie hieronder informatie en welke bieren

Wat is Beer in a Box?

Alleen voor de echte ontdekkers. De onbevreesde. De mensen die ‘s morgens niet weten waar ze ‘s avonds belanden. Laat je verrassen. Probeer de Beer!

Check de bieren van nu Lees meer over Beer in a Box

Bitterheid: 0

Fruitigheid: 0

Zoet: 0

Zuur: 0

Intensiteit: 0

Wat eet je hier eigenlijk bij?

Mooie ovenschotel met kriel&rozemarijn of zoete aardappel

Slaapmutske uit Melle

Melle Belgie logo van Slaapmutske uit Melle

Dany De Smet: 50-jarige brouwerij-ingenieur en bierliefhebber afkomstig uit Gijzenzele (geboren te Wetteren) nu wonende te Melle. Afgestudeerd in 1992 aan de Hogeschool te Gent. Enkele jaren gewerkt in brouwerij Huyghe uit Melle als kwal... Bekijk de brouwerij


Meer over de stijl: Sour

Zuur bier wat niet in een specifieke stijl valt in te delen. Het bier is zuur door gebruik van zuurmout, melkzuur(bacteriën), specifieke gistculturen of kettle souring.

Slaapmutske FLOSS valt in de smaakgroep Wild & Zuur

“Ken je de uitdrukking ‘Once you go sour it will be the only thing you want to devour’? Klopt, die verzin ik ook ter plekke. Maar het is de waar- heid als een Beer. Als je mij aandurft, zul je nooit anders willen. Lambieken, Wilde bieren en moderne Sours; ik overtuig jou wel. Geloof me. Echt. Waar.”