van brouwDOK

Dokwerker

Bitterheid:

3 van 5

Fruitigheid:

3 van 5

Zoet:

3 van 5

Zuur:

1 van 5

Intensiteit:

4 van 5

Untappd
RateBeer
Onze klanten
4.39

Over Dokwerker

De Dokwerker is een baltic porter die opvalt. Mooi stoer bier met dito label. Bij het openen verwelkomen de heerlijke geuren van mokka, een licht aroma van meloen en tonen van vanille je als een oude vriend. Zodra je begint met drinken, proef je het zoet van de vanille en krijg je iets verderop mooie chocolade tonen mee. Het eind is helemaal lekker, wanneer je getrakteerd wordt op een heel mooi salmiak-bitter-zout. Dat maakt deze baltic porter tot zo’n fijn avontuurlijk bier dat ondanks de vele smaken supergoed in balans is.

Brouwerij: brouwDOK uit Harlingen

Twee mannen, verschillende afkomst. Eén passie. De een uit de ICT, de ander gaat de wereld over voor tuigage. Sinds 2017 gevestigd in het DOK (Willemshaven). Alhoewel geïnspireerd voor de naam gaan ze ondanks de verhuizing toch de naam veranderen. Want laat een Amerikaan maar eens brouwDOK zeggen. Dat klinkt als BrewDog. En dat dat verwarring kan opleveren hoeft de Beer je ook niet te vertellen.

Wat eet je hier eigenlijk bij?

Best bij een brownie of een Super Stilton Blue (Engels blauwaderige schimmelkaas)

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander Baltic Porter speciaalbier zoals Dokwerker. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door
5.0
4.5
3.5
4.5
5.0
4.0
4.0
4.0
5.0