van Brouwerij Klein Duimpje

Once You Go Black

Bitterheid:

3 van 5

Fruitigheid:

2 van 5

Zoet:

4 van 5

Zuur:

1 van 5

Intensiteit:

3 van 5

Untappd
RateBeer
Onze klanten
3.78

Over Once You Go Black

Oe, ga even zitten voor deze. Want de Sweet Blackberry Milkstout doet zijn naam volledig eer aan. Lekker zoet, vol bramen en aangezoet met lactose om het bier lekker romig te maken. Per 15 hectoliter zit er 40 kilogram bramen in. Deze zijn door de klanten van Klein Duimpje zelf geplukt. Als je de Sweet Blackberry Milkstout opentrekt dan ruik je de donkere, geroosterde mout en de heerlijke geur van chocolade. Bij het proeven overheerst het donkere fruit en natuurlijk de handgeplukte bessen!

Brouwerij: Brouwerij Klein Duimpje uit Hillegom

Klein Duimpje is er al een tijdje en als je naar de enorme bierlijst kijkt, dan zie je dat deze brouwerij zo’n beetje van alle markten thuis is. Klein Duimpje komt uit Hillegom, middenin de Bollenstreek. Brouwmeester Erik Bouman startte in 1990 met het maken van alcoholische dranken. In 1995 begon hij met het brouwen van bier. In 1997 won hij het NL Kampioenschap voor Amateurbierbrouwers. Sindsdien is de brouwerij blijven groeien. In 2011 opende Klein Duimpje een nieuwe brouwerij in de oude bollenschuren van een failliete bollenteler. In 2012 werd het proeflokaal geopend.

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander Blackberry Milkstout speciaalbier zoals Once You Go Black . Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door
4.0
4.5
3.5
3.0
4.0
4.0
4.0
3.0
4.0