B-6 Quadruppel

Berging Brouwerij

Bitterheid:

1 van 5

Fruitigheid:

3 van 5

Zoet:

3 van 5

Zuur:

0 van 5

Intensiteit:

5 van 5

Untappd
RateBeer
Onze klanten
4.36

B-6 Quadruppel
Ergens in Purmerend staat een supergeheim brouwlaboratorium waaruit bieren komen rollen die slechts aangeduid worden met codenamen. De B6 Quadrupel is een bier waar een script van James Bond omheen zou kunnen worden verzonnen. Goed, genoeg over dit kleine fantasietje, want we hebben het over bier. Lekker bier. Een vet vol bier met een wopping 9,5% aan alcohol. Gebrouwen met donkere kandij- en basterdsuikers. Naar eigen zeggen hebben ze de perfecte balans tussen zoet, bitter en complexe fruitsmaken van rozijnen, dadels en vijgen gevonden. En de Beer is het daar best wel een beetje mee eens. Het allermooiste: in elke slok zijn er nieuwe aroma's te ontdekken!

Wat eet je hier eigenlijk bij?

Als je van pruttelen houdt en je vindt het niet erg dat je hele keuken ruikt naar een pot vol stoof, dan maak je stoofpot. En daar drink je dit bier bij!

Gebrouwen door Berging Brouwerij uit Purmerend

Sjors en Nick zijn altijd nieuwsgierig naar nieuwe smaken en mogelijkheden, waarbij ze vooral proberen traditionele smaken opnieuw uit te vinden! Gestart in 2006, eerst in de berging dachten ze, later bleek de keuken een betere optie. De brouwerij werd officieel opgericht op 1 januari 2013. As we speak wordt er keihard gewerkt aan de eigen brouwerij en proeflokaal.

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door
5.0
5.0
4.0
5.0
5.0
4.0
4.0
4.0
4.0
4.0