Twijfel | Doubt | Duda | Doute | 你真的查過這個嗎

Houd dat klauwtje maar even vast

Bij twijfel kan je deze pagina op je gemakje doornemen. Vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. Super relevant en steekhoudend. Aldus de Beer.

We beginnen bij het begin

Start Twijfel punten

Hoofdstuk 1 van 1: Twijfelen

Stukje theorie

twij·fe·len (twijfelde, heeft getwijfeld)

 • 1. in twijfel zijn: twijfelen aan …; twijfelen of …

Laten we beginnen met dat twijfel echt helemaal niet erg is, begrijpelijk zelfs. Twijfel wordt vaak gezien als iets negatiefs maar laat dat nu voor eeuwig en altijd achterwegen. Twijfelen heeft echt een functie en iedereen heeft het wel eens. Maar ongezonde twijfel is niet goed, pas daarmee op. Laat de Beer jou helpen met je ongezonde twijfel weg te nemen en de gezonde twijfel te overtuigen.

Wat je dus NIET wilt

Voorkom nou alsjeblieft dat je diegene bent die naar een nieuw bed gaat kijken bij de blauw-gele gigant en thuiskomt met een net te grote één persoons bed en een net te kleine twee persoons bed. Proppen in je auto, zwetend in elkaar zetten en dat je ’s avonds eindelijk ligt en denkt ah. Misschien had ik toch maar gewoon dat twee persoons bed moeten doen.

Samenvatting

Nou dit principe wil je dus voorkomen als je de feestmaand begint en het eerste vakje eindelijk mag openen en je stiekem beetje teleurgesteld bent. Kom. Hij neemt je mee. Stap voor stap.

Twijfel onderwerpen

Scroll meteen de diepte in en klik op je hoofdtwijfelpunten (18 letterwoord).

Ik twijfel over de expertise van de Beer

De Beer heeft al jarenlange ervaring met het selecteren en inpakken van de beste bieren voor zijn klanten. Dit doet hij al sinds 2015. Even een snelle deepdive in cijfers om alle twijfel weg te nemen op dit vlak. 90% van alle boxen zijn verrassingspakketten op basis van smaak.


De Beer heeft sinds 2016 104681 persoonlijke boxen verstuurd

Dat komt neer op ongeveer 942129 bieren

Naar 74865 verschillende mensen

Ik twijfel gewoon ontzettend over de prijs

Dit is een ingewikkelde maar dit gaan we samen gewoon doen. Calm and steady. De belangrijkste vraag na het zien van onderstaand plaatje; vind je het duur of vind je het veel geld?

Ik twijfel over het aanbod

De keuze is reuze en voor ieder wat wils. Of je nou van extreem exclusieve bieren houdt of juist lekker met je pink omhoog van de subtiele smaken wilt genieten. Pak de Adventskalender die het beste bij jou past.

 • 24 exclusieve bieren, nog nooit gedronken, nog nooit gezien.
 • 24 chocolaatjes
 • 24 verschillende brouwers uit heel Nederland
 • 24 (video)boodschappen van de brouwer
 • A3 adventkalender met oneindig veel gromlachen / Aha-erlebnis*
 • 24 dagen plezier
 • 24 verschillende bieren, in het smaak segment van licht tot complex.
 • 24 chocolaatjes
 • A3 adventkalender met oneindig veel gromlachen / Aha-erlebnis*
 • 24 dagen plezier
 • 24 verschillende bieren, in het smaak segment licht & subtiel.
 • 24 chocolaatjes
 • A3 adventkalender met oneindig veel gromlachen / Aha-erlebnis*
 • 24 dagen plezier

Ik twijfel wat andere mensen denken over de Beer

Laten we beginnen bij de reviews, een stukje trots waar de Beer instant van gromlacht. Dit is wat onze klanten zeggen over de Beer. Echt. Overigens is Beer in a Box het bestscorende bierbedrijf op Trustpilot.

Je bent in goed gezelschap

Wat onze klanten zeggen

Wij hebben hele blije klanten! Overal. Maar met name hier op het internet. Inclusief lovende kritieken uit alle windhoeken!

Review klantwaardering Beer in a Box op Facebook
Review klantwaardering Beer in a Box op Trustpilot
Review klantwaardering Beer in a Box via eigen klantonderzoek

Lees leuke ervaringen en reviews

Ik twijfel over de smaken

De Beer brengt 3 verschillende varianten op de markt. Dit met de gedachte dat niet iedereen even blij wordt van een in whisky vat gerijpte koffiestout. Dat hoeft ook helemaal niet. Over smaak valt immersch te twisten :)

Exclusive Edition

Blond & Krachtig

Discover Edition Mixed

Blond & Krachtig

Discover Edition Subtiel

Blond & Krachtig

Ik twijfel of ik de bieren ooit gedronken heb

De Beer heeft maanden gewerkt om deze state-of-the-art API koppeling te programmeren zodat jij vanuit jouw Untappd account kan kijken of alle bieren in de Exclusive Editie inderdaad nieuw voor jou zijn.

Ik twijfel of ik wel bier lust

Deze lossen we op door een korte quiz te doen.

Bereken je score

Ik twijfel over iets anders namelijk ...

Ja twijfel over iets anders kan uiteraard ook. Maar in dat geval. Chat even met de Beer, of bel hem. Of mail hem. Fax mag ook. Had ik gezegd dat we op de socials ook beschikbaar zijn? Zien we je daar.

Ik wil eerst een Boxje proBeren

Kan je niet wachten tot december? Of ben je benieuwd wat je in huis haalt? Neem dan deze unieke Box met Best Of bieren uit het archief van Beer in a Box. Beleef de Beer Adventskalender in het klein. Unbox 6 unieke bieren in dezelfde smaak (niet exclusief) als de uiteindelijke Adventskalender. Deze gaat METEEN op de post.

Een bewuste Beer telt voor twee of drie

Hij draagt graag zijn steentje bij en doneert bij iedere Adventskalender of relatiegeschenk aan een van de goede doelen waaruit jij mag kiezen. Benieuwd waar ze voor staan? Dat kan je hier lezen.

Aan wie wil jij dat wij doneren?

Trees for All
Stichting ALS
Villa Pardoes
Bears in Mind

Ik zit dus met vragen

Goeie vraag!

De Beer gaat vanaf 18 november 2021 de adventskalender verzenden.

Voor de Exclusive adventskalender heeft de Beer samen met 24 verschillende brouwerijen, 24 unieke bieren samengesteld die nog nooit eerder gebrouwen en gedronken zijn. Jij bent dus de aller aller eerste. Bij de Discover adventskalender zijn het 24 van de beste bieren van de Beer in het magazijn. Het zijn 24 verschillende bieren maar geen garantie dat je ze nog nooit gedronken hebt.

In de Exclusive zitten vooral complex, intens en uitdagende smaken. In de Discover kan je van Blond tot aan Stout tot aan IPA’s verwachten. Van Alles Wat dus.

Neen, helaas. De Beer stel de box samen. Laat dat trouwens maar aan hem over. Laat je verrassen. Hij zit er op.

L X B X H = 60 cm X 42 cm X 30 cm. Het gewicht zal ongeveer 15 kilo bedragen.

De verzendkosten van de adventskalender zijn gratis.

Ja.

Neen, dit is een add-on.

Aha-erlebnis

"Een aha-erlebnis, letterlijk aha-ervaring, is een situatie waarin een persoon plotseling nieuwe inzichten verkrijgt. In zo’n situatie is men vaak geneigd "aha!, dus dat zit zo", of "aha!, zo kan het dus ook" te denken. De uitdrukking is Duits, maar in het Nederlands ingeburgerd."

bron: Wikipedia

Ja dit is dus echt fantastisch hè. Jij had dus nu het aha-erlebnis ervaring op de betekenis van aha-erlebnis. Goed we gaan door.

Beer in a Box is bekend van
Beer in a Box bij Sprout
Beer in a Box bij de Telegraaf
Beer in a Box bij Emerce
Beer in a Box bij de Metro
Beer in a Box bij Business Insider