Twijfel | Doubt | Duda | Doute | 你真的查過這個嗎

Houd dat klauwtje maar even vast

Bij twijfel kan je deze pagina op je gemakje doornemen. Vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. Super relevant en steekhoudend. Aldus de Beer.

We beginnen bij het begin

Start Twijfel punten

Hoofdstuk 1 van 1: Twijfelen

Stukje theorie

twij·fe·len (twijfelde, heeft getwijfeld)

 • 1. in twijfel zijn: twijfelen aan …; twijfelen of …

Laten we beginnen met dat twijfel echt helemaal niet erg is, begrijpelijk zelfs. Twijfel wordt vaak gezien als iets negatiefs maar laat dat nu voor eeuwig en altijd achterwegen. Twijfelen heeft echt een functie en iedereen heeft het wel eens. Maar ongezonde twijfel is niet goed, pas daarmee op. Laat de Beer jou helpen met je ongezonde twijfel weg te nemen en de gezonde twijfel te overtuigen.

Wat je dus NIET wilt

Voorkom nou alsjeblieft dat je diegene bent die naar een nieuw bed gaat kijken bij de blauw-gele gigant en thuiskomt met een net te grote één persoons bed en een net te kleine twee persoons bed. Proppen in je auto, zwetend in elkaar zetten en dat je ’s avonds eindelijk ligt en denkt ah. Misschien had ik toch maar gewoon dat twee persoons bed moeten doen.

Samenvatting

Nou dit principe wil je dus voorkomen als je de feestmaand begint en het eerste vakje eindelijk mag openen en je stiekem beetje teleurgesteld bent. Kom. Hij neemt je mee. Stap voor stap.

Twijfel onderwerpen

Scroll meteen de diepte in en klik op je hoofdtwijfelpunten (18 letterwoord).

Ik twijfel over de expertise van de Beer

De Beer heeft al jarenlange ervaring met het selecteren en inpakken van de beste bieren voor zijn klanten. Dit doet hij al sinds 2015. Even een snelle deepdive in cijfers om alle twijfel weg te nemen op dit vlak. 90% van alle boxen zijn verrassingspakketten op basis van smaak.


De Beer heeft sinds 2015 120870 persoonlijke boxen verstuurd

Dat komt neer op ongeveer 1087830 bieren

Naar 82398 verschillende mensen

Ik twijfel gewoon ontzettend over de prijs

Dit is een ingewikkelde maar dit gaan we samen gewoon doen. Calm and steady. De belangrijkste vraag na het zien van onderstaand plaatje; vind je het duur of vind je het veel geld?

Ik twijfel over het aanbod

De keuze is reuze en voor ieder wat wils. Of je nou van extreem exclusieve bieren houdt of juist lekker met je pink omhoog van de subtiele smaken wilt genieten. Pak de Adventskalender die het beste bij jou past.

 • 24 exclusieve bieren + 1 Mystery Beer
 • 24 verschillende brouwerijen -> 6 internationale brouwers
 • 24 videoboodschappen
 • 25 unieke check-ins
 • 24 dagen plezier met oneindig veel gromlachen / Aha-erlebnis*
 • Complexe smaken
 • 24 best-of bieren + 1 Mystery Beer
 • 24 verschillende brouwerijen -> 6 internationale brouwers
 • 24 videoboodschappen
 • 25 unieke check-ins
 • 24 dagen plezier met oneindig veel gromlachen / Aha-erlebnis*
 • Subtiele smaken

Uitstekend (2146) Lees beoordelingen

Ik twijfel wat andere mensen denken over de Beer

Laten we beginnen bij de reviews, een stukje trots waar de Beer instant van gromlacht. Dit is wat onze klanten zeggen over de Beer. Echt. Overigens is Beer in a Box het bestscorende bierbedrijf op Trustpilot.

Je bent in goed gezelschap

Wat onze klanten zeggen

Wij hebben hele blije klanten! Overal. Maar met name hier op het internet. Inclusief lovende kritieken uit alle windhoeken!

Review klantwaardering Beer in a Box op Facebook
Review klantwaardering Beer in a Box op Trustpilot
Review klantwaardering Beer in a Box via eigen klantonderzoek

Lees leuke ervaringen en reviews

Ik twijfel over de smaken

De Beer brengt 2 verschillende varianten op de markt. Dit met de gedachte dat niet iedereen even blij wordt van een in whisky vat gerijpte koffiestout. Dat hoeft ook helemaal niet. Over smaak valt immersch te twisten :)

Exclusive Edition

Blond & Krachtig

Toegankelijke Edition

Blond & Krachtig

Ik twijfel of ik de bieren ooit gedronken heb

De Beer heeft maanden gewerkt om deze state-of-the-art API koppeling te programmeren zodat jij vanuit jouw Untappd account kan kijken of alle bieren in de Exclusive Editie inderdaad nieuw voor jou zijn.

Ik twijfel of ik wel bier lust

Deze lossen we op door een korte quiz te doen.

Bereken je score

Ik twijfel over iets anders namelijk ...

Ja twijfel over iets anders kan uiteraard ook. Maar in dat geval. Chat even met de Beer, of bel hem. Of mail hem. Fax mag ook. Had ik gezegd dat we op de socials ook beschikbaar zijn? Zien we je daar.

Ik zit dus met vragen

Goeie vraag!

Een bier adventskalender is een grote doos bier die gevuld is met 24 verschillende bieren. Hierbij kan je elke dag een ander biertje uit de doos pakken wat helpt aftellen naar kerst. De doos is compleet in kerststemming waar je uren naar kan turen. Hij wordt ontworpen en getekend door onze striptekenaar wat maakt dat het niet alleen leuk is om elke dag een nieuw bier uit te pakken maar dat het aan zien in de woonkamer een stuk leuker maakt.

Dat is nog een verrassing hoe hij er precies uit gaat zien. Wel kan je de kalender van vorig jaar zien. Zo wordt hij ongeveer maar dan totaal anders. Getekend en ontworpen door onze striptekenaar. Met 100 verschillende verwijzingen naar films, personen, objecten etc.

Een bier adventskalender maakt het wachten tot kerst een stuk aangenamer. De laatste paar weken buffelen voordat je de kalkoen weer mag grillen. Dit met dat je elke dag een nieuw biertje en brouwer ontdekt.

De bier adventskalender kan je hier bij de Beer online bestellen. Ook zullen ze bij verschillende slijterijen bij jou in de buurt te vinden zijn.

In november gaan we beginnen met verzenden van de bier adventskalender. We zorgen er ervoor dat hij ruim voor de 1ste van december aankomt.

Het verschil zit hem in de bieren. In de exclusieve vind je 24 nieuw gebrouwen bieren met complexe (duurdere) smaken. In de subtiele zullen ook 24 bieren zitten maar dan van hoge kwaliteit met subtiele smaken.

In de exclusieve bier adventskalender zal je voornamelijk stijlen vinden als stout, porter, barley wine, IPA’s etc. In de subtiele versie zal je voornamelijk blond, tripel, wit, saison etc. vinden.

De bier adventskalender zal L x B x H ongeveer 46 cm x 32 cm x 26 cm zijn. En het gewicht zal rond de 15kg bedragen.

De bier adventskalender wordt ingepakt in het magazijn van de Beer en verzonden door PostNL. Deze zal ruim voor de 1ste van december bezorgd worden.

Dat is natuurlijk een grote verrassing. Wel heeft hij de brouwers bekend gemaakt, wellicht kan je aan de hand van hun specialiteit een verwachting treffen?

Nope, deze bier adventskalender is een add-on en overigens de perfect aanvulling op jouw lidmaatschap. Of andersom.

Aha-erlebnis

"Een aha-erlebnis, letterlijk aha-ervaring, is een situatie waarin een persoon plotseling nieuwe inzichten verkrijgt. In zo’n situatie is men vaak geneigd "aha!, dus dat zit zo", of "aha!, zo kan het dus ook" te denken. De uitdrukking is Duits, maar in het Nederlands ingeburgerd."

bron: Wikipedia

Ja dit is dus echt fantastisch hè. Jij had dus nu het aha-erlebnis ervaring op de betekenis van aha-erlebnis. Goed we gaan door.

Beer in a Box is bekend van
Beer in a Box bij Sprout Beer in a Box bij de Telegraaf Beer in a Box bij Emerce Beer in a Box bij de Metro Beer in a Box in Linda Beer in a Box bij Business Insider Beer in a Box in RTL Nieuws