van Brouwerij Hommeles

Mosaic Weizen

Bitterheid:

3 van 5

Fruitigheid:

3 van 5

Zoet:

2 van 5

Zuur:

1 van 5

Intensiteit:

3 van 5

Untappd
RateBeer
Onze klanten

Over Mosaic Weizen

De Beer moet eerst even wat kwijt over de prachtige geuren van de mosaic-hop die je al tegemoet komen bij het inschenken :) Verder mooi troebel blond bier met een fijne vaste witte schuimkraag. De geur is dus zeer fruitig, hoppig met een klein banaantje. De smaak heeft een zoetje en voornamelijk een bittertje, wat elkaar mooi in balans houdt. Het fruitige zit er ook mooi in, lekkere combinatie van mango, passievrucht en ananas. Man, wat gromt de Beer van mosaic! De afdronk is licht bitter en dat maakt deze aangenaam drinkbaar.

Brouwerij: Brouwerij Hommeles uit Houten

Brouwerij Hommeles uit het Utrechtse Houten is in 2012 voortgekomen uit het Houtens Brouw Collectief. De naam is een speelse afgeleide van 'humulus', de Latijnse naam voor hop. Sinds 2016 is brouwerij Hommeles een zelfstandige onderneming die haar bieren naar eigen recept brouwt, indien mogelijk met ingredi├źnten uit de eigen omgeving. Hierbij maken ze als brouwerijhuurders gebruik van de installaties van professionele brouwerijen elders in Nederland.

Wat eet je hier eigenlijk bij?

Sowieso een broodje hamburger of iets anders van de barbecue! Of een goeie pizza margarita.

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander Weizen speciaalbier zoals Mosaic Weizen. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door
2.5 barrykonst