van Het Nest

SchuppenBoer Maxima

Bitterheid:

2 van 5

Fruitigheid:

1 van 5

Zoet:

4 van 5

Zuur:

1 van 5

Intensiteit:

4 van 5

Untappd
RateBeer
Onze klanten

Over SchuppenBoer Maxima

Lichtblond en licht troebel bier met witte schuimkraag die vrij lang stand houdt. In de geur mooie Belgische tripel-geuren, kruidig, bloemig en fris. De smaak is zoet, licht alcoholisch (maar vind je het gek met 14,9%) en een klein zuurtje, die op zich wel wat balans geeft. Zware, volle, zoete jongen waar je rustig van kunt genieten.

Brouwerij: Het Nest uit Oud-Turnhout

"Toen we eind 2000 startten met een besloten bierproefclub, had niemand durven dromen dat we 15 jaar later over een super brouwerij zouden beschikken. De bierproefclub heette toen nog “de Orde van de Zatte Mus” met als logo twee mussen met een biertje in hun Nest. Tijdens het proeven groeide de interesse in alles wat met bier te maken heeft, we proefden ook weleens minder lekkere bieren maar na een tijdje ontstond er een ‘dat kunnen we misschien zelf wel beter’- gevoel. Zo besloten een aantal van onze proevers om in 2006 bij een lokale biergilde een cursus bierbrouwen te volgen, al snel kochten we zelf een kleine installatie.", aldus de brouwerij zelf!

Wat eet je hier eigenlijk bij?

witte chocolademousse

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander Belgian Strong Pale Ale speciaalbier zoals SchuppenBoer Maxima. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door
4.0 Lars-Paddy