van Het Nest

Butterfly

Butterfly van Het Nest

Bitterheid:

van 5

Fruitigheid:

van 5

Zoet:

van 5

Zuur:

van 5

Intensiteit:

van 5

Untappd
3.14
RateBeer
3.17
Onze klanten
4.5

Over Butterfly

Begin 2000 werd het Nest opgericht als bierproefclub. Nu 16 jaar later is die hobby compleet losgeslagen en hebben de mannen in Oud-Turnhout (BE) een gloednieuwe brouwerij gerealiseerd. Van hobby naar passie naar business dus. Vindt de Beer tof! The Butterfly die je nu drinkt is een collaboration brew met d’Oud Maalderij uit Izegem (BE) en is een heerlijke donkere bock die zacht van smaak is. Romig ook. Met niet heel veel schuim, weinig koolzuur maar best lekker zoet is deze bock een eerste hint naar de herfst (waar de Beer echt van hoopt dat ie nog even wegblijft) Maar als ie dan komt, dan drinkt ie er deze Butterfly op 

Brouwerij: Het Nest uit Oud-Turnhout

"Toen we eind 2000 startten met een besloten bierproefclub, had niemand durven dromen dat we 15 jaar later over een super brouwerij zouden beschikken. De bierproefclub heette toen nog “de Orde van de Zatte Mus” met als logo twee mussen met een biertje in hun Nest. Tijdens het proeven groeide de interesse in alles wat met bier te maken heeft, we proefden ook weleens minder lekkere bieren maar na een tijdje ontstond er een ‘dat kunnen we misschien zelf wel beter’- gevoel. Zo besloten een aantal van onze proevers om in 2006 bij een lokale biergilde een cursus bierbrouwen te volgen, al snel kochten we zelf een kleine installatie.", aldus de brouwerij zelf!

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander Bock speciaalbier zoals Butterfly. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door
5.0
4.0
2.75 dannypape1
2.75 atmoznl
2.75 mbokman
3.0 Edv101
1.25 Knip79
4.0 Wiebel-W