van Brothers In Law Brewing

African Pale Ale

African Pale Ale van Brothers In Law Brewing

Bitterheid:

4 van 5

Fruitigheid:

3 van 5

Zoet:

2 van 5

Zuur:

van 5

Intensiteit:

4 van 5

Untappd
RateBeer
Onze klanten

Over African Pale Ale

Mooi troebel blond bier met goeie vaste witte schuimkraag! De geur heeft veel citrus van de hoppen, vooral mandarijn/sinaasappel en iets harsigs. De eerste slok verklapt een goede bitter, samen met dat citrus-geweld uit de geur aangevuld met een fijne bloemige toets, en wat koriander. Zacht van smaak, niet in your face, mooi in balans. Drinkt fijn weg. Bittertje op het eind. De Beer zegt doen!

Brouwerij: Brothers In Law Brewing uit Amsterdam

Brothers In Law Brewing – Family Brewed Beer! Gebrouwen door ons, zwagers Tim, Tim en Felix. Met alle drie ruime ervaring in de bierwereld vonden we het tijd worden om, in plaats van voor anderen, onze eigen Craft bieren te brouwen. We zoeken grenzen op maar houden respect voor de stijl van het bier. We houden van experimenteren met nieuwe en oude stijlen en ingredienten, maar alleen als het bier dit toe laat. Want bier moet bier blijven; ‘Tradition meets revolution’! Uitdagend gebrouwen bieren zonder onnodige toevoegingen, maar tjokvol smaak dus!

Wat eet je hier eigenlijk bij?

Deze zal het super doen bij ribs of barbecue, beenhammetje uit de oven gemarineerd met honing mosterd

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander Amber speciaalbier zoals African Pale Ale. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door