van Bevog Brewery

Coconut Porter

Coconut Porter van Bevog Brewery

Bitterheid:

3 van 5

Fruitigheid:

van 5

Zoet:

2 van 5

Zuur:

van 5

Intensiteit:

4 van 5

Untappd
RateBeer
Onze klanten

Over Coconut Porter

Donkerbruin bier met volle lichtbruine schuimkraag met heeeele fijne belletjes. Flink wild inschenken voor de nitro! De geur is heerlijk met pure chocolade en koffie, wat je mag verwachten van een porter. De eerste slok is super, mooi romig van de nitro, drinkt soepel weg. Echt top. Smaken van karamel, koffie, maar dan meer naar cappuccino, lekker zoet maar niet té. De kokos is echter ver te zoeken, maar dat maakt me niet uit. Afdronk is fijn zacht. Heerlijke porter.

Brouwerij: Bevog Brewery uit A-8490 Bad Radkersburg

Bevog mircrobrouwerij is een Oostenrijkse awards winning brouwerij die meerdere malen als beste brouwerij in Oostenrijk is uitgeroepen. Bij bevog zijn ze erg creatief en blijven ze niet bij de standaarden van bierbrouwen. Ze kiezen een bier stijl, ze voegen hun ervaring en kennis toe, ideeën worden meegenomen en samengevoegd, zetten de hele formule in elkaar en maken hun eigen bier wat net even anders is dan de rest.

Wat eet je hier eigenlijk bij?

van die chocoladetruffels met room

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander Porter speciaalbier zoals Coconut Porter. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door
3.5 WillemSchoonebeek
2.5 echo237
2.75 Denneboom