van De Grieze

Vletje 12

Vletje 12 van De Grieze

Bitterheid:

2 van 5

Fruitigheid:

2 van 5

Zoet:

4 van 5

Zuur:

van 5

Intensiteit:

4 van 5

Untappd
RateBeer
Onze klanten

Over Vletje 12

De Beer ziet mooi amberkleurig bier met bescheiden schuimkraag die snel verdwenen is. De geur is mooi moutig, karamel en licht kruidig. De smaak is vol, lichtzoet, karamel en een klein beetje honing. De afdronk heeft een bittertje. Mooie complexe quadrupel die het allemaal heeft.

Brouwerij: De Grieze uit

<p>Brouwerij De Grieze, een micro-brouwerij in Noord-Limburg gevestigd in voormalig buurtschap Lull tussen Venray en Oostrum. Begonnen in 2013 als hobby in de schuur, uitgegroeid naar een familiebedrijf waar batches van 1300 liter geen uitzondering zijn. Meesterbrouwer Joop experimenteert er graag op los en met zijn ‘out of the box’ mentaliteit komen er ware pareltjes tevoorschijn. In de tuinen van De Grieze groeien eucalyptus bomen, sinaasappelbomen en gagel struiken die weer allemaal ingrediënten leveren die worden gebruikt in de recepten van de overheerlijke bieren. De gevleugelde geel-zwarte vrienden van De Grieze leveren heerlijk verse honing die meesterbrouwer Joop (tevens hobby imker) weer gebruikt bij het brouwen van (onder andere) Vletje 12, Lull’s Blond en Honniehop.</p>

Wat eet je hier eigenlijk bij?

stoofpotje :)

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander Quadrupel speciaalbier zoals Vletje 12. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door
3.75 Salvi
3.5 RonVerlinden12
3.5 Westvleteren_king
3.75 Rolodropje
4.0 Huub S.
3.75 Pascalclassens