van De Brouwschuur

Dubbel Trubbel

Dubbel Trubbel van De Brouwschuur

Bitterheid:

2 van 5

Fruitigheid:

1 van 5

Zoet:

3 van 5

Zuur:

van 5

Intensiteit:

3 van 5

Untappd
RateBeer
Onze klanten

Over Dubbel Trubbel

Mooi amberkleurig bier met beige schuimkraag die fijn en stabiel is. De geur is moutig, roggebrood. De smaak heeft ook dat moutig/broodachtige, echt een vloeibare boterham (trust de Beer, in a good way). De body is vol, de afdronk is licht bitter. Mooie balans tussen zoet en bitter. Fijne dubbel!

Brouwerij: De Brouwschuur uit Weert

In 2012 een idee, in 2014 heuse pico-brouwerij met barretje in een houten schuur achter het huis. Dat smaakte Erwin Strijbosch gauw naar meer. Hij zette in 2016 zijn liefde voor het bier en zijn passie om dit te brouwen om naar een 10 Hl brouwerij in een fantastisch pand in de Weerter binnenstad. Geen volautomatisch gebeuren, maar handwerk van graan tot kraan. Brouwen is en blijft vooral een ambacht met de nodige aandacht, liefde en energie. Dat er een professionele brouwinstallatie, vergistingsketels, bottellijn en zelfs een separator staat, maakt dat de ambacht meer dan voldoende gereedschap krijgt om tot een mooi product te komen.

Wat eet je hier eigenlijk bij?

stoofpot of pralines

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander Dubbel speciaalbier zoals Dubbel Trubbel. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door
3.5 Happerdepap
0.0 Keeskoek
4.0 Nielsvi
4.0 Bokbierlover69
4.0 mbokman
3.5 Ruben2611