van BE+ER Bierbrouwers

Tripel Saison

Tripel Saison van BE+ER Bierbrouwers

Bitterheid:

van 5

Fruitigheid:

van 5

Zoet:

van 5

Zuur:

van 5

Intensiteit:

van 5

Untappd
RateBeer
Onze klanten
5.0

Over Tripel Saison

De Beer is niet alleen enthousiast over dit bier omdat de brouwerij toevallig Be+er heet. Maar vooral omdat dit een bier is waar je echt goed voor gaat zitten. Spannend hoor, de combinatie van hopsoorten uit de Elzas en de subtiele toets van kruiden. Bij het openen ruik je gelijk de zoetheid, kruidigheid en komt ie misschien al ietwat funky over. Na schenken krijgt de Beer een mooie kraag en bij de eerste slok ervaart hij een heerlijk fris en fruitig bier dat een licht zoetje van de kruiden heeft, lekker fruitig is maar vooraleen mooi zacht bittertje heeft. Qua nasmaak moet je rekenen op een warm zoet, dat zich steeds verder ontwikkelt naar een bittere afronding. Hier houdt de Beer van. Mooie stijlen combineren, nieuwe wegen verkennen, durven creeeren en vervolgens de wereld in om dit heerlijke product aan iedereen te laten proeven! Proost!

Brouwerij: BE+ER Bierbrouwers uit Vijfhuizen

Wij zijn Edwin de Redelijkheid en Erik Bakker. Al enige tijd brouwen wij hobbymatig bier. Hierbij beperken wij ons niet tot de gebaande paden en dit heeft ons al behoorlijk wat bijzondere bieren opgeleverd. Graag willen wij een aantal van deze bieren met zoveel mogelijk anderen delen. Waarom BE+ER ? Onze initialen vormen tezamen het woord EBER. Na wat schuiven en husselen was daar BEER van te maken. Een prachtige naam voor een biermerk, maar niet gelijk aan onze initialen. Daarom zijn de eerste twee letters in spiegelbeeld geplaatst. De plus tussen de beide delen geeft onze samenwerking aan. Van welke kant je ons logo ook bekijkt, er staat altijd één deel van de initialen correct geschreven. Wie denken we dat we zijn ? Je kunt stellen: Er zijn al vele bieren beschikbaar. Lekkere bieren. Magistrale bieren. Wat valt daar nog aan toe te voegen? Het kan aan ons liggen, maar al deze bieren hebben één ding gemeen: ze zijn niet door ons gebrouwen. Ons ideale bier bestaat niet. Bij vele gelegenheden is een eigen bier op zijn plaats. Food-beer pairing is een interessante tak van de gastronomie, die zeker een vaste plek gaat krijgen op deze site. Ondanks dat er al vele bieren zijn, willen we met onze bieren blijven verrassen. De meeste van onze bieren zullen dan ook een "twist" meekrijgen. We hebben nog geen eigen brouwerij en daar doen we niet geheimzinnig over. We brouwen ons bier wel zelf, in diverse huurbrouwerijen. Bij de informatie over onze bieren, op de website en op het etiket, kunt u dit terugvinden. Ondanks dat we de productie van ons bier uit principe zelf gaan doen, blijven we ook kleinschalig experimenteren. De mogelijkheden zijn tenslotte eindeloos! Geniet van het leven! Geniet van jouw BE+ER!

Wat eet je hier eigenlijk bij?

bij goede zware kosten drinken.

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander Tripel speciaalbier zoals Tripel Saison. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door
5.0
5.0