van Dubuisson

Bush de Noël

Bush de Noël van Dubuisson

Bitterheid:

3 van 5

Fruitigheid:

3 van 5

Zoet:

4 van 5

Zuur:

0 van 5

Intensiteit:

4 van 5

Untappd
RateBeer
Onze klanten
3.5

Over Bush de Noël

Bam! Dit is er één hoor! Deze Belgian Strong Dark Ale van 12% is een amberbruin bier, gemaakt van hop, kandijsuiker en water. Dit is nu zo'n bier dat ideaal is voor de feestelijke eindejaarsperiode. Lekker op je kleedje, voor de open haard. Als je ruikt gaan de aroma's van geel fruit (banaan, ananas) tot karamel en gedroogde vruchten. Qua smaak is de Bush de Noël volrond, heeft ie een mooie densiteit, smaakt lichtbitter met een zoete ondertoon en ontdek je aroma's van karamel en praliné chocolade.

Brouwerij: Dubuisson uit 7904 Leuze-en-Hainaut

Door haar rijke geschiedenis, haar bewezen authenticiteit en haar waarden die van bij het begin worden nageleefd, verdient de brouwerij Dubuisson, als één van de weinige brouwerijen, de naam van authentieke traditionele Belgische brouwerij. Ze kan prat gaan op een authenticiteit die nauwelijks hoeft onder te doen voor die van de Trappistbrouwerijen. In dit kader heeft de brouwerij Dubuisson het initiatief genomen om de vereniging van Belgian Familiy Brewers op te richten, samen met andere Belgische brouwerijen die dezelfde authenticiteit, dezelfde Belgische traditie en dezelfde waarden van traditie en respect voor de consumenten delen.

Wat eet je hier eigenlijk bij?

ideaal te combineren met: Hemelse modder (chocolade dessert)

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander Belgian Strong Dark Ale speciaalbier zoals Bush de Noël. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door
3.5