van Brasserie de la Senne

Zinnebir

Zinnebir van Brasserie de la Senne

Bitterheid:

van 5

Fruitigheid:

3 van 5

Zoet:

van 5

Zuur:

van 5

Intensiteit:

van 5

Untappd
3.64
RateBeer
3.52
Onze klanten
5.0

Over Zinnebir

Zinnebir is een fantastisch goudblond bier uit Brussel met een mout-achtige smaak en een aangenaam vleugje hop. Niet voor niets wordt dit bier "Brussels People Ale" genoemd. Met 6% alcohol is het een heerlijk doordrinkbaar bier en ideaal om te nuttigen bij de eerste zonnestralen van de lente. Brasserie de la Senne brouwt sinds 2010 in een eigen brouwerij in de Belgische hoofdstad, alwaar het momenteel 5 bieren vast in het assortiment heeft. Daarnaast brouwen ze veel samen met anderen aan eigentijdse, experimentele en seizoensgebonden bieren.

Brouwerij: Brasserie de la Senne uit Brussel

Brasserie de la Senne stond mee aan de wieg van de “new wave” van artisanale bieren in Brussel. Zo maakten ze o.a. mee de consument warm voor stevig gehopte bieren, lang voor ze trendy waren. Naast hoppige bieren, brouwen ze ook op hout gerijpte bieren van gemengde gisting. Ze hebben een liefde voor de lokale Brettanomyces-gist, waarmee ze regelmatig hun bieren laten hergisten. Het doel van Brasserie de la Senne is het brouwen van bieren met karakter, steeds perfect in balans. Een constante kwaliteit staat voorop. Het zijn brouwers die geen compromissen willen sluiten. Ze houden van een volledig natuurlijk brouwproces, zonder toevoegingen, en hebben jarenlang geïnvesteerd in hun relatie met hun producenten. Dit geeft hen toegang tot grondstoffen van de beste kwaliteit en dat proef je!

Wat eet je hier eigenlijk bij?

Lente BBQ met lamsvlees en een frisse salade

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander Blond speciaalbier zoals Zinnebir. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door
5.0