Viven Master IPA

van Viven

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander IPA speciaalbier zoals Viven Master IPA. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Bitterheid:

5 van 5

Fruitigheid:

1 van 5

Zoet:

1 van 5

Zuur:

1 van 5

Intensiteit:

4 van 5

Untappd
3.71
RateBeer
Onze klanten
4.83

De mening van de Beer

De favoriete IPA van onze Proefmeester Daan. Want perfecte verhouding tussen hop en mout. Deze IPA is een bitter bier met duidelijke aroma's van Lychee en citrus. De smaken die naar voren komen zijn mango, citrus & grapefruit en een milde maar aangename hop bitterheid. Door de 7% alcohol en het uitgesproken karakter is het echt een bier om van te genieten. Oorspronkelijk komt deze stijl van de westkust van Amerika. Maar deze Master IPA van Brouwerij Viven uit Belgie bewijst dat deze niet onderdoet voor zijn Amerikaanse tegenhangers. En nu plop!

Wat eet je hier eigenlijk bij?

Dikke steak van de grill.

Gebrouwen door Viven uit 8340 Sijsele

In 2003 nam Tony Traen de Kapel van Viven over van Willy de lobel. Sindsdien heeft de Kapel van Viven enkele ontwikkelingen ondergaan. Een fonkelnieuwe look, een verbeterd recept voor het Klooster van Viven en een nieuwe naam. Kapel van Viven en Klooster van Viven werden kortweg Viven Blond en Viven Bruin gedoopt.

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door
5.0
3.75 allartb
3.25 davidbrouwer